Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη Aποκάλυψη για τον George Michael! Ήθελε να Γίνει Πατέρας Μέσα στο 2017

Απίστευτη αποκάλυψη για τον George Michael! Ήθελε να γίνει πατέρας μέσα στο 2017

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον George Michael. Ο διάσημος ερμηνευτής πέθανε στα 53 του χρόνια, ανήμερα των Χριστουγέννων, πριν προλάβει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο... να γίνει πατέρας!
Ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη σε όλον τον πλανήτη και τους θαυμαστές του. Ωστόσο, τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι φίλοι του γνώριζαν πως ο George Michael έφυγε από τη ζωή χωρίς να προλάβει να εκπληρώσει μια από τις μεγάλες του επιθυμίες. Βλέπεις ο διάσημος τραγουδιστής αντλώντας δύναμη από τον Elton John και την οικογένεια του, είχε εκφράσει την επιθυμία του μέσα στο 2017 να αποκτήσει ένα παιδί.


Όπως αποκαλύπτει το περιβάλλον του, αυτό ήταν το μεγάλο του όνειρο και ήταν αποφασισμένος να το πραγματοποιήσει τη χρονιά που θα ερχόταν, είτε ξεκινώντας τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα μωρό, είτε αποκτώντας ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η “Daily Star”, ο τραγουδιστής ένιωθε ότι δεν ήταν πλήρης και πως αυτό που του έλειπε περισσότερο ήταν ένα παιδί. Όπως έλεγε σε κοντινούς του φίλους, το να γίνει πατέρας ήταν ο μεγαλύτερος πόθος του και μάλιστα συνέχεια έλεγε πόσο θα ήθελε να ζούσε και η μητέρα του ώστε να την κάνει γιαγιά.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τζορτζ έλεγε ότι ήθελε να μεγαλώσει το παιδί του όσο καλύτερα μπορούσε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με πολλή αγάπη. Ο ίδιος άλλωστε, λάτρευε τα παιδιά και ήταν πνευματικός πατέρας διάσημων παιδιών, ανάμεσά τους και ο Roman Kemp and η κόρη της Geri Horner, η Bluebell.
Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερ   NioniosΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου