Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Κυριάκος Αμοιρίδης: Τον Σκότωσαν στο Σπίτι τον Μετέφεραν στο Αυτοκίνητο και τον Έκαψαν! - "Χειροπέδες" στη Σύζυγό του! - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Τον σκότωσαν στο σπίτι, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο και τον έκαψαν! `Χειροπέδες` στη σύζυγό του!

- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη
- Χειροπέδες στην Βραζιλιάνα σύζυγό του και τον στρατιωτικό που φέρεται να ήταν ο εραστής της!
- Ένταλμα σύλληψης και για δύο ακόμη συνεργούς
- Επιβεβαιώνεται πως το πτώμα μεταφέρθηκε από το σπίτι, στιο σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Η βραζιλιάνικη O Globo μεταδίδει πως οι αστυνομικές Αρχές της χώρας ζήτησαν τη σύλληψη της συζύγου του πρέσβη, αλλά και πως το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο ανήκει στον Κυριάκο Αμοιρίδη.
Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ζητήθηκε η σύλληψη τριών ακόμη ατόμων, μεταξύ των οποίων ο στρατιωτικός Sergio Gomes Moreira Filho, και δύο ακόμη συνεργών, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Ο άνδρας αυτός, φέρεται να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Φρανσουάζ Αμοιρίδη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το σενάριο, λοιπόν, το οποίο προέκριναν μέχρι πριν λίγη ώρα οι βραζιλιάνικες Αρχές, δηλαδή αυτό του εγκλήματος πάθους, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.
Η αστυνομία εκτιμά τώρα πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης φέρεται να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διέμενε και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.
Υπάρχουν επίσης αναφορές πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδη βρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις, αν και ήδη οι Αρχές εμφανίζονταν βέβαιες πως πρώτα επήλθε ο θάναγτος και μετά το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Περισσότερα σε λίγο..

Δολοφονία Κυριάκου Αμοιρίδη: Έγκλημα πάθους `βλέπουν` οι αρχές!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου