Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Έγκλημα Πάθους; Ο Δολοφόνος της 45χρονης Παιδοψυχιάτρου Ήταν Δικός της Άνθρωπος!

Λαμία: Έγκλημα πάθους; Ο δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου ήταν δικός της άνθρωπος!

Ζήτημα χρόνου θεωρούν οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων την εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λαμία με θύμα την 45χρονη Θώμη Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος να ήταν κάποιος από το πελατολόγιο της 45χρονης Θώμης Κουμπούρα η οποία βρέθηκε σφαγιασμένη στο διαμέρισμα της στη Λαμία, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης από τον αδελφό της. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει γενετικό υλικό και αποτυπώματα από άτομα τα οποία θεωρούν ότι είναι στην λίστα των υπόπτων και έχουν πάρει και αποτυπώματα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.
 
Η μαρτυρία της μητέρας
Η μητέρα της 45χρονης που κατοικεί στο ισόγειο πάντως κατέθεσε πως άκουσε φωνές και θορύβους τα ξημερώματα, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της. Βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό στο στήθος και στην κοιλιά. Το σπίτι ερευνήθηκε εξονυχιστικά από στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και η σορός της θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον κύκλο των γνωστών και των πελατών της καθώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμά της.
 
Ποια ήταν η Θώμη Κουμπούρα
Η Θώμη Κουμπούρα ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για το πλούσιο έργο της στην παιδοψυχιατρική. Είχε αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για τη διάσπαση προσοχής και την υπερκινητικότητα. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια με αξιοζήλευτο βιογραφικό. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, δίδασκε στα ΤΕΙ Λαμίας, αρθρογραφούσε σε τοπικά έντυπα, είχε ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Διάσπασης Προσοχής-Υπερκινητικότητας, εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα του κέντρου Ψυχικής Υγείας Αιγάλεω και είχε συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια.

Οι φίλοι της αγαπητής γιατρού λένε από χθες Τετάρτη το τελευταίο αντίο ποστάροντας στον λογαριασμό της Θώμης
Κουμπούρα στο Facebook. «Θωμη μου αδικοχαμενη γιατί, γιατί, γιατί; Τωρα τι θ' απογίνουμε χωρίς τις επισημάνσεις σου, το χιούμορ σου, τις αναλύσεις σου, τις ατελείωτες συζητήσεις επι παντός επιστητού; Δεν το πιστεύω ακόμη οτι βρέθηκε άνθρωπος να σε δολοφονήσει, ο,τι και να σας χώριζε...», γράφει μία από τις αναρτήσεις.


Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου