Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ανακρίνεται ο Ύποπτος για τη Δολοφονία της Παιδοψυχιάτρου

Θώμη Κουμπούρα: Στην Αστυνομία ο ύποπτος για τη δολοφονία της! Το περίεργο βίντεο

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του 39χρονου είχαν εντοπιστεί μετά από ανάρτηση στο facebook

Λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα ο 39χρονος έφτασε στη Λαμία από την Ευρυτανία και ανέβηκε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου. Αυτή την ώρα, ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχίατρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.
Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άσχετα με την ομολογία ή όχι, θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, έχουν στη διάθεσή τους.
Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.
Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου