Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Ηλία που Έφυγες Πρόωρα και Βάναυσα

Δολοφονία οδηγού ταξί: Σοκάρει ο ιατροδικαστής! Πολλαπλά τραύματα στον θώρακα – Μεγάλο το μένος του δράστη | Newsit.gr

Κηδεύτηκε Σήμερα σε Κλήμα Οδύνης στην Ιδιαίτερη Πατρίδα του στην Πλαγιά της Αιτωλοακαρνανίας ο Αγαπητός Ταξιτζής Ηλίας Σπανός που τα Ξημερώματα της Τετάρτης Δολοφονήθηκε με 17 Μαχαιριές από τον Επιβάτη στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.
Ο Ηλίας Μεγάλωσε στην Πλαγία Όπου Πήγε Δημοτικό Σχολείο με Δάσκαλο τον Αείμνηστο Πατέρα μου τον Δάσκαλο Ηλία Κούρτη και Συνέχισε τις Γυμνασιακές τους Σπουδές στη Λευκάδα.

Οι Δυσκολίες στην Εύρεση Εργασίας στην Επαρχία τον Οδήγησε στην Αθήνα για Μία Καλύτερη Ζωή.

Εκεί με την Αγαπημένη τουΛευκαδίτισσα Σύζυγό του Δημιουργού Μια Καλή Οικογένεια και Μεγαλώνουν με Δουλειά και Αξιοπρέπεια τα Δύο τους Παιδιά.

Δουλεύουν σε Διάφορες Δουλειές και Μετά από Καιρό Αποκτούν το Ταξί και ο Ηλίας Δουλεύει Αρκετές Βάρδιες για να Βγάλει τα Οικογενειακά Έξοδα.

Τα Παιδιά του Μεγαλώνουν και Αποφασίζουν να Ασχοληθούν με το Ταξί και Αναλαμβάνουν τις Πρωινές Βάρδιες και ο Πατέρας του την Βραδυνή. 

Και Ενώ Όλα Πήγαιναν Καλά και ο Αγαπητός Ηλίας Έφτανε σε Έξι Μήνες στην Συνταξιοδότησή του Ήρθε η Μοιραία Βραδιά που μας Συγκλόνισε Όλους μας.

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Ηλία Ποιος Περίμενε Ότι θα Συμβεί το Μοιραίο Όταν Πριν 20 Ημέρες που Έκανες Διακοπές  στη Λυγιά της Λευκάδος το Χωριό της Γυναίκα σου, Εύχαρος μου Έλεγες για τις Θύμισες σου από την Πλαγιά και τα Παιδικά σου Χρόνια.

Tα Θερμά και Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Αγαπητού μας Ηλία που Έφυγε Τόσο Πρόωρα και Άδικα από την Ζωή - Ευχόμενοι ο Χρόνος να Είναι ο Καλύτερος Παρηγορός.

 
Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου