Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Δημήτρη που Έφυγες Νωρίς και Απρόσμενα

Φωτογραφία του Dimitris Mbitxavas.
Φωτογραφία του Nikos Giaki-Gas.
Φωτογραφία του Dimitris Mbitxavas.

Ο Αγαπητός Δημήτρης Μπιτχαβάς Έχασε τη Ζωή του σε Τροχαίο στη Μεγάλη Βρύση Λευκάδας Θλίβοντας Όλη την Λευκάδα και Όχι Μόνο.

Ο Αγαπητός Δημήτρης Επέστρεφε στο Νυδρί από την Πόλη της Λευκάδας που Βρίσκονταν με την Μηχανή του Φορώντας το Κράνος τους  και με το Σακίδιο στην Πλάτη του Όταν στο Σημείο που Βρίσκονταν Παλιά η Πυροσβεστική Νεαρή Οδηγός Έκανε Αναστροφή με το Αυτοκίνητό της που Επέφερε την Σφοδρή Σύγκρουση με το Μοιραίο Αποτέλεσμα που μας Συγκλόνισε Όλους μας.

Ο Δημήτρης Ένα Σεμνό - Ευγενικό και Χαμογελαστό Παιδί Βγήκε από Νωρίς στη Βιοπάλη Μιας και Έμεινε από Μικρός Ορφανός από Πατέρα και Βοηθούσε την Μητέρα του και τον Αδερφό του.

Σεβαστικός και Εξυπηρετικός στην Δουλειά του, στο Πιτάδικο του Γιάννη στο Νυδρί - Όλοι Μιλούσαν με τα Καλύτερα Λόγια για τον Δημήτρη  Κάτι που Ευχαριστούσε και το Αφεντικό του, που τον Υπεραγαπούσε.

Κοινωνικός - Χαμηλών Τόνων σε Όλες τις Κοινωνικές του Συναναστροφές - Αντιμετώπιζε Ακόμη και τις Δυσκολίες με Χαμόγελο.

Βαρύ το Πλήγμα για την Μάνα σου, τον Αδερφό σου και Όλη σου την Οικογένειά Αλλά και για τους Αγαπημένους Φίλους σου, που Δεν Μπορούν να Πιστέψουν την Αιφνίδια Απώλειά σου.
Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Δημήτρη Πάντα Θα Θυμόμαστε το Παιδί το Γεμάτο Ζωή και Καλοσύνη.
 
Tα Θερμά και Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια  στην Οικογένεια του Αγαπητού Νεαρού Συμπολίτη μας που Έφυγε Τόσο Πρόωρα και Άδικα από την Ζωή - Ευχόμενοι ο Χρόνος να Είναι ο Καλύτερος Παρηγορός.

Μοιραία Σύμπτωση 50 Μέτρα Ποιο Πίσω σε Ανάλογο Τροχαίο με Μηχανή και Αναστροφή Αυτοκινήτου, 20 Αυγούστου 2003 Κόπηκε το Νήμα της Ζωής του 28χρονου Βιοπαλαιστή της Ζωής Αείμνηστου Γιάννη Βλάχου Πατέντα.
 
Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου