Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητή Κούλα - Πεταρούδενα

Φωτογραφία της Kaith Kakavouli.

Πέθανε και θα Κηδευτεί Σήμερα η Αγαπητή σε όλους μας Βασιλική - Κούλα Καρύδη.

Μια Γυναίκα που Αφιέρωσε όλοι την Ζωή της στη Βοήθεια Προς τον Συνάνθρωπο.

Να Κάνει Αφιλοκερδώς Ενέσεις στους Έχοντας την Ανάγκη.

Στη Εκκλησία από Μικρή Πάντα Βοηθούσε - Στα Κατηχητικά - Στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως - Στον Ευπρεπισμό της Εκκλησίας και σε Ότι Άλλο Χρειάζονταν ο Εκκλησιαστικός Βίος.

Πάντα Βοηθούσε τον Συνάνθρωπο και Ποτέ Δεν Ζητούσε την Αναγνώριση και την Προβολή - Θυμάμαι Πριν Λίγα Χρόνια που Θέλησαν να την Βραβεύσουν για την Μακροχρόνια Προσφορά της στην Εκκλησία Έφυγε Σιωπηλά Χωρίς να την Καταλάβει Κανείς.

Ενορίτισσα στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Λευκάδα Βοηθούσε Ανιδιοτελώς το Ναό Μέχρι και τα Τελευταία Χρόνια με Αγάπη Βέβαια και Βοήθεια σε Όλες της Εκκλησίες της Λευκάδας με Προεξάρχουσα την Κυρά Φανερωμένη.

Πιστή Χριστιανή Ακόμη και Πριν Ένα Χρόνο Παρά τα Προβλήματά της 
Έρχονταν Κάθε Κυριακή με τα Πόδια από της Λαϊκές Πολυκατοικίες στην Ενορία της για Εκκλησιασμό και Μετά το Πέρας της Λειτουργίας Συζητούσαμε για Όλα τα Κοινωνικά Θέματα.

Θυμάμαι την Τελευταία μας Συνάντηση Πριν Ένα Μήνα Περίπου που μας Παρέδωσες Όλα τα Εκκλησιαστικά σου Βιβλία για τις Ανάγκες της Ενορίας και Μιλήσαμε για Τελευταία Φόρα.

Με την Αγαπητή Κούλα μας Συνέδεε Μακροχρόνια Οικογενειακή Φιλία από την Οποία Πολλά Διδάχτηκα.

Καλό σου Ταξίδι  Αγαπητή Κούλα

Τα Θερμά και Ειλικρινή μου Συλλυπητήρια στην Αγαπητή Αδερφή σου Μαρία που Μετακόμισε από την Αμερική για είναι Κοντά σου τον Τελευταίο Χρόνο και στα Αγαπημένα σου Ανίψια Αλλά και σε Όλα τα Αγαπημένα σου Πρόσωπα.

Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου