Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Συγκλονίζει η Εξομολόγηση Διάσημης Τραγουδίστριας! Η Μάχη με τη Βουλιμία και τα Δύσκολα Χρόνια

Συγκλονίζει η εξομολόγηση διάσημης τραγουδίστριας! Η μάχη με τη βουλιμία και τα δύσκολα χρόνια

“Η βουλιμία μου είχε κλέψει τη χαρά μου, την αυτοπεποίθηση μου και τις αναμνήσεις μου”, αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία και τις δύσκολες ώρες που πέρασε. Σήμερα μπορεί να είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες της διεθνούς showbiz, η αλήθεια όμως είναι πως έζησε τον εφιάλτη.
Ο λόγος για την Nicole Scherzinger που μίλησε στο περιοδικό Cosmopolitan: “Ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρή και στα 14 μου ξεκίνησα το τρέξιμο. Έβγαινα έξω μέσα στη νύχτα και έτρεχα γιατί πίστευα ότι έπρεπε να είμαι πιο αδύνατη και πως το σώμα μου έπρεπε να είναι διαφορετικό”, είπε και συμπλήρωσε: “Η βουλιμία μου είχε κλέψει τη χαρά, την αυτοπεποίθηση μου και τις αναμνήσεις μου. Όταν μίλησα ανοιχτά για αυτό κατάλαβα πόσους ανθρώπους βοήθησε”.
“Όταν πήγα στις Pussycat Dolls, ήταν ξεκάθαρο ότι το σώμα μου έπρεπε να είναι άψογο. Αλλά αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να αποδεχτώ το πώς είμαι”, είπε και έστειλε το δικό της μήνυαμ στα κορίτσια λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μην είστε τόσο αυστηροί με τον αυτό σας, θα πρέπει να τον αποδέχεστε περισσότερο”.
 

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου