Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Πάνο Βουκελάτο

Φωτογραφία του Spiros Frementitis.
Φωτογραφία του Spiros Frementitis.

Έφυγε από την Ζωή στα 54 Χρόνια του ο Αγαπητός Πάνος Βουκελάτος ο Ιδιοκτήτης του Κεντρικού Καφενείου στον Άγιο Μήνα της Λευκάδας.
 Ο Αγαπητός Πάνος Όπως Κάθε Πρωί Άνοιξε το Καφενείο του και Άρχισε Χαμογελαστός να Εξυπηρετεί Μαζί με τους Υπαλλήλους του, τους Πελάτες Όταν Ένιωσε Μια Δυσφορία Κάθισε στην Καρέκλα και Κατέρρευσε από Έμφραγμα και Παρά τις  Υπεράνθρωπες Προσπάθειες των Παρευρισκομένων Αλλά και Γιατρού που Βρίσκονταν στο Σημείο Δεν Μπόρεσαν να τον Επαναφέρουν στη Ζωή, Αλλά και στο Νοσοκομείο που Μεταφέρθηκε Έγκαιρα Δεν Μπόρεσαν να Κάνουν Κάτι με Αποτέλεσμα να Επέλθει το Μοιραίο που μας Βύθισε στο Πένθος Όλους μας.

Πάντα θα Θυμάμαι τον Αγαπητό Πάνο Χαμογελαστό και Ευγενικό να μας Εξυπηρετεί στο Καφενείο του, ως Ένας Καλός Επιχειρηματίας.

Καλός Συνομιλητής σε Όλα τα Θέματα με τις Δικές του Τεκμηριωμένες Απόψεις.

Ήρεμος Φίλαθλος σε Τοπικό και Πανελλαδικό Επίπεδο με Υπέρμετρη Αγάπη για την ΑΕΚ.

Καλός Γονέας και Σύζυγος Ανέθρεψαν με Αρχές Μαζί με την Αγαπημένη του Σύζυγο Ειρήνη τον Μονάκριβο και Πολυαγαπημένο Γιο τους Θανάση Φοιτητή Φυσικής Σήμερα.

Καλό Παιδί για την Μητέρα σου και Καλός Αδερφός και Θείος για τα Συγγενικά σου Πρόσωπα.

Μα Πάνω από Όλα Ένας Καλοκάγαθος και Ευγενικός Άνθρωπος Όπως  Όλοι μας θα σε Θυμόμαστε Πάντα.

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητέ Πάνο Εκεί που θα Συναντήσεις τον Αείμνηστο Πατέρα σου και την Αείμνηστη Αδερφή σου, που και Αυτοί Έφυγαν Νωρίς.

Τα Θερμά και Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην Χαροκαμένη Μάνα σου, τον Αγαπημένο σου Γιο, την Σύζυγο, τα Αδέρφια σου, τα Ανίψια σου και σε Όλα τα Αγαπημένα σου Πρόσωπα.

Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου