Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Για να Θεραπευσεις τις Αρθρωσεις και την Σπονδ...

«ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΏ ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΜΈΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΑΡΘΡΏΣΕΩΝ, ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΊΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΚΙΝΈΖΩΝ ΓΙΑΤΡΏΝ» - ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΊΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΕΊ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ ΛΊΟ ΤΣΆΝ

Καθηγητής Λίο Τσαν
Πρύτανης της Φαρμακευτικής σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Πεκίνου, έχει 45-ετή εμπειρία στις θεραπείες με τα μέσα της παραδοσιακής ιατρικής.

Θεράπων ιατρός – πάνω από 45 έτη.
«Θυμηθείτε μια απλή αλήθεια και μην ακούτε κανέναν: οι αρθρώσεις είναι θεραπεύσιμες πάντα, ακόμα και στα πιο βαθιά γεράματα»
Αυτός ο γιατρός δηλώνει, ότι θα θεραπεύσει την 18χρονη οστεοπόρωση μέσα σε λίγους μήνες. Ότι θα γιατρεύσει εξ ολοκλήρου την πιο μεγάλη γιαγιά με την πιο παραμελημένη αρθρίτιδα μέσα σε 78 ημέρες. Και οι πόνοι στις αρθρώσεις, λέει, με τη σωστή προσέγγιση θα φύγουν μεσ’ σε 4 ημέρες! Και, επί 48 χρόνια εξάσκησης, επιβεβαιώνει πρακτικά την κάθε δήλωσή του. Αμέσως μετά την εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι ( με θέμα «πώς να διατηρήσεις τις αρθρώσεις σου σε οποιαδήποτε ηλικία») ο καθηγητής Δημοσθένης Παπαδόπουλος δέχτηκε να μας δώσει συνέντευξη.
— Χαίρεται, Καθηγητά Τσάν. Πείτε μας, αν είναι σωστή η δήλωση, ότι οι ασθένειες των αρθρώσεων και η οστεοπόρωση είναι «υποχρεωτικοί» σύντροφοι της τρίτης ηλικίας;
— Καλημέρα, Ειρήνη! Φυσικά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι «υποχρεωτικοί» σύντροφοι της τρίτης ηλικίας είναι η υπερβολική εμπιστοσύνη προς τους γιατρούς που σας θεραπεύουν 10 χρόνια, αλλά ακόμα δεν μπορούν να θεραπεύσουν. Στην πραγματικότητα, οι αρθρώσεις, οι πορώσεις και όλο το σύνολο του σκελετού θαυμάσια υπόκειται σε θεραπεία σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτό δεν είναι κάποιο θαύμα, αλλά η κοινή επιστήμη.
Εξάλλου, εάν ξέρεις το μυστικό και εφαρμόζεις λίγη πειθαρχία – μπορείς να θεραπευτείς ακόμα και στο σπίτι σου και πολύ γρήγορα κιόλας, όπως κάνουν και χιλιάδες ασθενείς μου
— Και ποιο είναι το μυστικό;
— Το μυστικό βρίσκεται στην κατανόηση του γιατί πονάτε. Γενικά, σε εγκυκλοπαίδειες αναφέρονται έως και 147 πιθανές αιτίες της εξέλιξης της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα απαράλλαχτο – οι αρθρώσεις, οι σπόνδυλοι και οι χόνδροι χάνουν την ελαστικότητά τους, εξ ου και ο πόνος. Αυτοί φθείρονται λόγω της κακής αιμάτωσης.
Να και το μυστικό: έχοντας αποκαταστήσει την αιμάτωση της άρθρωσης, την θεραπεύουμε!
— Ναι, αλλά θεωρείται, ότι η αποκατάσταση της αιμάτωσης μετά τα 45 είναι σχεδόν αδύνατη;
— - Ανοησίες! Έχω σηκώσει τον εαυτό μου από το αναπηρικό καροτσάκι μετά από τραυματισμό, και αυτό είναι πιο τρομερό από τα 45 χρόνια ηλικίας
— Έχετε σηκώσει και τους άλλους από το αναπηρικό καροτσάκι;
— Και πολλές φορές. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των ασθενών μου είναι κανονικοί άνθρωποι μετά τα 40, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τις αρρώστιες «με την ηλικία». Έρχονται με παρόμοια προβλήματα: οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα, αρθρίτιδα, ισχιαλγία, σύνθλιψη νεύρου. Οι αρρώστιες αυτές τους εξασθενούν και παρεμποδίζουν στην ζωή.
- Κλαίνε, πονούν, δυσκολεύονται ακόμα και στο να περπατήσουν. Και είναι, φαινομενικά, κοινοί άνθρωποι - ούτε αθλητές, ούτε άτομα με ειδικές ανάγκες. Και διαμαρτύρονται - «γιατί σε μένα, γιατί το παθαίνω εγώ;». Και εγώ απαντώ: ας μην παραπονιόμαστε, αλλά να αποκαταστήσουμε την αιμάτωση.
— Και πώς να αποκαταστήσουμε την αιμάτωση σε τέτοια ηλικία;
— Μέχρι πρόσφατα, θεράπευα τους ανθρώπους με τη βοήθεια της κίνησης και ενός προγράμματος από συνολικά 96 ασκήσεις πάνω στα όργανα γυμναστικής. Είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά πολύ δύσκολη και χρονοβόρα μέθοδος. Οι άνθρωποι πονάνε, ζορίζονται, δεν τους φτάνει ο χρόνος για την επίσκεψη του γυμναστηρίου. Πίστευα ότι θα έπρεπε να υπάρχει πιο σύγχρονη και πιο εύκολη μέθοδος - και την βρήκα.
— Μπορεί να θεραπεύσει κανείς την εξασθενημένη άρθρωση πιέζοντας συγκεκριμένο σημείο του σώματος;
— Μπορεί μόνο είτε να απαλύνει τον πόνο, είτε να ανακουφίσει εντελώς από αυτόν, όμως έτσι η άρθρωση δεν θεραπεύεται. Μου κάνουν συχνά παρόμοιες ερωτήσεις. Προσέξτε, αυτό πρέπει να το κάνει μόνο ο επαγγελματίας. Και ως γνωστόν, οι καλοί ιατροί είναι λίγοι. Οι πραγματικά εξειδικευμένοι μπορούν να μετρηθούν σα δάκτυλα ενός χεριού. Και σχεδόν όλοι ζουν στην Κίνα. Όμως δεν μπορεί κανείς με κάθε έξαρση της πάθησης να ταξιδεύει στην Κίνα. Αλλά μη στεναχωριέστε. Υπάρχει λύση. Πίστευα ότι πρέπει να υπάρχει πιο σύγχρονος και εύκολος τρόπος και τον βρήκα.
— Πολύ ενδιαφέρον! Θα μοιραστείτε το φάρμακο με τους αναγνώστες μας;
— Θα μοιραστώ. Το κέντρο μας παγκοσμίως πρώτο απέκτησε πιστοποιημένη πρόσβαση στο καινοτόμο σκεύασμα για την οστεοχόνδρωση και πόνους στις αρθρώσεις, σχεδιασμένο βάσει των παραδόσεων της αρχαίας Κινέζικης ιατρικής. Θα σας ομολογήσω, πως όταν το πρωτοάκουσα – απλώς γέλασα, διότι δεν πίστεψα την αποτελεσματικότητά του. Όμως συγκλονίστηκα όταν ολοκληρώσαμε τις δοκιμές – 4.567 άνθρωποι θεραπεύτηκαν εντελώς από τις παθήσεις τους, αριθμός που υπερβαίνει το 94% όλων των συμμετεχόντων. 5.6% ένιωσαν ουσιαστική βελτίωσης και, μόλις 0,4% δεν παρατήρησαν καμία αλλαγή.
— Τι είναι άραγε αυτό το φάρμακο;
— Αναφέρομαι σε ειδική γέλη ««Hondrocream»». Είναι ένα φάρμακο που σας επιτρέπει γρήγορα, μόλις μέσα σε 4 ημέρες, να ξεχάσετε τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις, και μέσα σε λίγους μήνες να θεραπεύσετε ακόμα και τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις.
— Κα ι πως λειτουργεί αυτή η αλοιφή – θαύμα;
— Κανένα θαύμα δεν υπάρχει εδώ, σκέτη επιστήμη. Από το κέρας του κόκκινου ελαφιού παράγεται η αλοιφή για τους πόνους στις αρθρώσεις, τραύματα και τραβήγματα. Το κέρας περιέχει φυσική χονδροϊτίνη γλυκοζαμίνη, τα οποία βοηθούν στην απαλλαγή από τους πόνους στις αρθρώσεις και την επαναφορά των λειτουργιών τους χωρίς επεμβάσεις. Το Hondrocream παράγεται με την αρχαία συνταγή για τα ελάφια που κατοικούν βορειοδυτικά της Σιβηρίας. Η συνταγή μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και διατηρείται αυστηρώς μυστική.
— Ακούγεται εντυπωσιακό. Μόνο εξηγήστε μας, τι σημαίνει αυτό για τους απλούς ανθρώπους με τις αρρώστιές τους;
— Αυτό σημαίνει ότι η μεσαιωνική ιατρική περνάει στο παρελθόν, και εσείς θα είστε σε θέση να θεραπεύσετε τις ασθένειές σας στο σπίτι μεσ’ σε ένα - δύο μήνες. Το «Hondrocream» δεν παγώνει, δεν διώχνει τον πόνο, αλλά «επανεκκινεί» το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Εξαλείφει τα αίτια του πόνου και επιστρέφει τις αρθρώσεις, την σπονδυλική στήλη στην αρχική, κανονική τους κατάσταση. Ο ασθενής όχι μόνο απαλλάσσεται από τα συμπτώματα, αλλά αφαιρεί την ρίζα της ασθένειας – την αποδυναμωμένη από τα αργά παλιά κύτταρα αιμάτωση των χόνδρων.
Την πρώτη κιόλας ημέρα το φάρμακο εκκινεί το σύστημα αναγέννησης του οργανισμού. Και ανακουφίζει το σύνδρομο πόνου, θα το νιώσετε αμέσως. Ήδη μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες, η θεραπεία θα έχει ολοκληρωθεί και εδώ το κυριότερο, - να αποτρέψετε την επανεμφάνιση του πόνου, επαναλαμβάνοντας την θεραπεία σύντομα.
— Το «Hondrocream» βοηθάει μόνο κατά της οστεοαρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης;
— Μα όχι, σας λέω: δρα σε κυτταρικό επίπεδο, αποκαθιστώντας την αιμάτωση. Θεραπεύει οποιαδήποτε νόσο που σχετίζεται με τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη – την αρθροπάθεια και την αρθρίτιδα, την ισχιαλγία, τους ρευματισμούς, την ισχιαλγία και την οστεοπόρωση, την μετατόπιση των σπονδυλικών δίσκων. Εξαρθρώσεις, θλάσεις, μώλωπες, σπασμένα κόκκαλα, ακόμα και τους κάλους – είναι εκπληκτικά αποτελεσματικό.
— Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον φάρμακο. Και τι, αυτό πραγματικά απαλλάσσει από όλες αυτές τις ασθένειες, και όχι μόνο ανακουφίζει τον πόνο;
— “Hondrocream” και ανακουφίζει τον πόνο ( σε πρώιμα στάδια της θεραπείας) και εξ ολοκλήρου εξαλείφει την ασθένεια. Μην με παρεξηγείτε - Αγαπώ τη σωματική άσκηση και τον αθλητισμό, και δεν θα πάψω να γυμνάζομαι, αλλά για την πλειοψηφία των ασθενών αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι η πιο απλή, αποτελεσματική και προσιτή.
— Νομίζω, πολλοί θα ρωτήσουν που μπορούμε να το προμηθευτούμε?
Θέλαμε να ξεκινήσουμε μιας μεγάλης κλίμακας πωλήσεις στα φαρμακεία - αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τους φαρμακοποιούς, επειδή το Hondrocream θα μπορούσε να βλάψει την επιχείρησή τους. Για χρόνια οι άνθρωποι αγοράζουν τα φάρμακά τους, και ο αριθμός των ασθενών μόνο αυξάνεται, και τέτοια κατάσταση πραγμάτων τους ικανοποιεί.
Γι’ αυτό τώρα εμείς πουλάμε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
Αλλά εδώ υπάρχουν και τα συν - εμείς πουλάμε χωρίς μεσάζοντες, που μας επιτρέπει να ορίζουμε μια τιμή 5 φορές χαμηλότερη από αυτή στην οποία πωλείται σε άλλες χώρες.

Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου, με αντικαταβολή, και για την χρήση δεν χρειάζεται η επίβλεψη του ειδικού – η θεραπεία γίνεται στο σπίτι. Ωστόσο, μην στηρίζεστε στα λόγια μου. Δοκιμάστε τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Αλλά είμαι πεπεισμένος, ότι δεν θα βρείτε τίποτα που να μοιάζει έστω και από μακριά με το «Hondrocream» ως προς την αποτελεσματικότητά του.
— Ευχαριστούμε για την συνέντευξη! Μήπως θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες μας προτού σας αποχαιρετήσουμε;
Ναι! Βέβαια, ναι! Θέλω να επιστήσω την προσοχή των αναγνωστών μας, ότι οι ασθένειες της πλάτης και των αρθρώσεων «γίνονται νεότερες», και ακόμα και ασθενείς περιοδικοί πόνοι είναι ένας λόγος για να δοθεί προσοχή στο πρόβλημα. Ο γιατρός δεν θα σας πείθει να κάνετε θεραπεία.
Και να θυμάστε, ότι οι ασθένειες που προκύπτουν λόγω του πόνου στην πλάτη και τις αρθρώσεις, δεν φέρνουν μόνο την ταλαιπωρία. Μειώνουν τη διάρκεια ζωής κατά 10-15 χρόνια.

Συνέντευξη της Ειρήνη Παναγιώτου
Φωτογραφίες από δημόσιες πηγές

Φώτο   Επιμέλεια    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου