Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Μουσικά Σχολεία: Πότε Λήγει η Προθεσμία για τις Αιτήσεις Αναπληρωτών

Μουσικά σχολεία: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών | Newsit.gr
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλεί τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν περιοχές προτίμησης ή/και μουσικά σχολεία για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου, ή/και ως ωρομισθίων, σε σχολικές μονάδες γενικής εκπαίδευσης. Διαβάστε τι ισχύει αναλυτικά.

Ποια σχολεία αφορά η πρόσληψη αναπληρωτών

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 139940/Ε2/24-08-2017 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2920/Β’ –  ΑΔΑ: ΩΨΤΜ4653ΠΣ-ΩΥ5), καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14, ΤΕ16 και οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι για τα μουσικά σχολεία, σε δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, στα μουσικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και στις δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων (ΔΥΕΠ) για το σχολικό έτος 2017-2018.

Η προθεσμία και οι διευκρινίσεις

Η προθεσμία δήλωσης περιοχών ισχύει έως και την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017.
Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν περιοχές προτίμησης, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο υποψήφιος (ακόμη κι εάν έχει ενταχθεί στον οικείο πίνακα σχολικού έτους 2017-2018), δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη.

Οι οριστικοί πίνακες για τα μουσικά σχολεία

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών Μουσικών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης και Μουσικών Ειδικεύσεων για τα μουσικά σχολεία, καθώς και ο πίνακας ωρομισθίων για τα σχολεία αυτά, θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. http://e-aitisi.sch.gr.
Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου