Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Ερώτηση για την Εξαίρεση των Μικρών Νησιών της Λευκάδας από το Πρόγραμμα για Δωρεάν Ίντερνετ από τον Βουλευτή Λευκάδας

ιντερνετ

Τους λόγους για τους οποίους δεν συμπεριλήφθηκαν οι κάτοικοι του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού στο πρόγραμμα παροχής δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο για δύο χρόνια που ανακοίνωσαν οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής και Εσωτερικών, ζητά να μάθει με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.
Ο βουλευτής ζητά να μάθει από τους υπουργούς με ποια κριτήρια δεν συμπεριέλαβαν το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της χώρας» και θα εφαρμοστεί σε 47 απομακρυσμένα νησιά της χώρας, εκτός των νησιών του Ν. Λευκάδας.
Καταλήγοντας ο κ. Καββαδάς τονίζει ότι «κρίνεται απαραίτητο να συμπεριληφθούν και οι κάτοικοι του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού στους δικαιούχους του προγράμματος» δεδομένου ότι και τα τρία νησιά του Ν. Λευκάδας δεν διαφέρουν από τα άλλα νησιά που περιλαμβάνονται στον πίνακα δικαιούχων που ορίζονται στην ΚΥΑ, υπογραμμίζοντας ότι οι κάτοικοί τους οφείλουν να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκαιρίες δωρεάν πρόσβασης στο internet που προσφέρει το πρόγραμμα.
Για να δείτε την ερώτηση πατήστε εδώ
Για να δείτε την ΚΥΑ που εξαιρεί το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό από το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Φώτο   Ρεπορτάζ     Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου