Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Καλό Μήνα - Καλά Κουράγια - Καλή Λειψυδρία - Καλή Συνέχεια Καλοκαιριού - Καλές Φορολογίες

Εύβοια: Ο νεκρός άνοιξε τα μάτια του - Δάκρυα χαράς μετά τον σπαραγμό της γυναίκας του σε παραλία!
Εύβοια: Θάνατος στο πρωινό μπάνιο μπροστά σε συγγενείς της!
Οι μειώσεις φόρων και το σχέδιο για τις επιχειρήσεις με χαμηλό τζίρο - Παραδείγματα

Το  Lefkaslive Team  Eύχεται σε Όλους τους  Φίλους του και σε Έναν Έναν Προσωπικά Καλό Μήνα - Καλή Συνέχεια  Καλοκαιριού - Με Καλές Θερμοκρασίες και με Όσο το Δυνατόν Περισσότερες Αντοχές. 

Η Χρονιά Κυλάει  Πολύ Δύσκολα με τις Αμέτρητες Οικονομικές Υποχρεώσεις που μας Επέβαλαν και Έχουν Αρχίσει να Τρέχουν Ελλείψει Μάλιστα Χρημάτων Λόγο και των Πολλών και Μεγάλων Περικοπών σε Μισθούς και Συντάξεις.

Ο Αύγουστος  Προμηνύεται και αυτός από τους Δυσκολότερους Μήνες του Χρόνου με την Οριζόντια Περικοπή σε Μισθούς - Συντάξεις στο Εφάπαξ με τις Αυξήσεις στη ΔΕΗ και με την Φορολογία Ακόμα και στους Λόγγους που Αρχίζουμε να Πληρώνουμε και με την Αδυναμία που Έχουμε Πλέον Όλοι μας να Ανταποκριθούμε Ακόμη στο να Αγοράσουμε τα Αμέσως Αναγκαία

Κυρίως Όμως Πρέπει να Επισημάνουμε τον Καθημερινή Ψυχολογική  Καταπίεση που Δεχόμαστε Όλοι μας με τις  Περικοπές  σε Μισθούς  -  Συντάξεις - Εφάπαξ και το Αντίστοιχα Επιδόματα - Να Φορολογείται το Κτήμα και ο Λόγγος -Να  Αποκτάμε Τεκμήριο για Αντικείμενα Πρώτης Ανάγκης και Πολλά Άλλα και Βλέποντας Καθημερινά τις Αδικαιολόγητες Αυξήσεις σε Όλα τα Αγαθά.

Όλα τα Προηγούμενα σε Συνδυασμό με την Επιβολή των Σκληρών και Απαράδεκτων Μέτρων που Επέβαλαν στην Αδερφή μας Κύπρο που Βάζουν τις Προϋποθέσεις για την Επιβολή Ακόμη Δυσκολότερων Μέτρων και στην Χώρα μας και ο Θεός να Βοηθήσει.


Πρέπει όμως να έχουμε πάντα Ψιλά το Κεφάλι και να Αντιμετωπίζουμε τα Ανυπέρβλητα Προβλήματα με Αισιοδοξία,Υπομονή,Επίμονη και Καρτερικότητα Όσο Βέβαια Γίνεται. 

Όλοι μας Περιμέναμε να Δούμε από το Κυβερνητικό Σχηματισμό τις Κινήσεις του, με την Ελπίδα να Φανούν Κάποια Μικρά Βήματα Αισιοδοξίας που θα Αρχίσουν να μας Βγάζουν από την Κρίση Εκείνα που Βλέπουμε Όμως Είναι  Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις και να μας Λένε Ότι Είναι οι Τελευταίες που δεν τους Πιστεύει Κανείς.

Σήμερα Μπαίνουμε στον Τελευταίο Μήνα του Καλοκαιριού και Ουσιαστικά στο Μήνα των Μπάνιων του Λαού που μας Είπαν Ότι θα Βουλιάξουμε από Τουρίστες και Κάπως Έτσι Μπορεί να Είναι Αλλά τα Έσοδα Δεν Βούλιαξαν τις Τσέπες μας.

Να Ευχηθούμε στους Αγανακτισμένους ( που Ήμαστε Όλοι μας ) Καλή Δύναμη και Ποιο Δυναμικούς Αγώνες και Καλά Κουράγια.

Το Μεταναστευτικό να Γίνεται το Νούμερο Ένα Πρόβλημα  για Ευρώπη και Όλο των Κόσμο να μας Συγκομίζει Όλους μας με τους Καθημερινούς Θανάτους στο Αιγαίο.


Τα Τρομοκρατικά Χτυπήματα να μας Συγκλονίζουν Όλους μας

 

Με την Λειψυδρία να μας Προβληματίσει Αλλά  και Εκνευρίσει Όλους μας και Γεννάται Εύλογα το Ερώτημα οι Πολίτες Αν Δεν Πληρώσουν Άμεσα το Λογαριασμό τους Πληρώνουν και Πρόστιμο - Τώρα που ο Δήμος Δεν μας Παρέχει για Ημέρες το Απαραίτητο Νερό θα Αναλάβει τις Ευθύνες του να Αφαιρέσει από τους Λογαριασμούς το Ανάλογο Ποσό.

Επίσης να Επισημάνουμε στα Άτομα που Αποτελούν την Κυβέρνηση της Χώρας  Ότι Πρέπει να Έχουν Πάνω από Όλα την Πατρίδα και τους Κατοίκους της και Όχι τα Κομματικά τους Μικροσυμφέροντα Γιατί η Γενιά των  Νεόπτωχων Αυξάνεται Αλματωδώς.

 Το Μήνα Αυτό Ξεκινούν τα Μπάνια του Λαού και Καλό θα Ήταν να μας Δώσουν μια Ανάλαφρη Ευχάριστη Διάθεση.

Να Ευχηθούμε να Αποκτήσουμε Όλοι μας Όσο Γίνεται Μεγαλύτερες  Αντοχές  και να Φτιάξουμε την Ψυχολογία μας.

Με την Πεποίθηση  οι Κυβερνώντες να Αντιστέκονται και να μην Υποτάσσονται. 

 

Καλό Μήνα - Καλή και Ελπιδοφόρο Υπόλοιπο Καλοκαίρι με Υγεία -  Αγάπη και Ευτυχία

 

Φώτο  Ρεπορτάζ   Lefkaslive Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου