Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Ένα Bήμα Πριν της Φυλακής τα Σίδερα Επιχειρηματίας και Πρώην Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει κριθεί ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα αναφορά γίνεται για τον πρώην Διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Λάρνακας, Μάριο Έλληνα ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόσπασης χρημάτων, ενώ με την ίδια κατηγορία βρίσκεται αντιμέτωπη και η εταιρία του BMC Business.


 Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ" τα παραπάνω αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2006 ως και 2010, ενώ φέρεται να είχε αποσπάσει την εν λόγω περίοδο περισσότερο από 1.5 εκατομμύριο ευρώ.
Δέκα πολίτες προσέφυγαν στην δικαιοσύνη εναντίον του, καθώς ο κατηγορούμενος τους είχε προσεγγίσει προκειμένου να συμμετέχουν σε επενδυτικά προγράμματα, με προοπτική να εξασφαλίσουν υψηλά επιτόκια, κάτι όμως που αποδείχτηκε ένα απατηλό ψέμα.

Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο του "ΠΟΛΙΤΗ" εις βάρος του κ. Έλληνα εκκρεμεί και υπόθεση ακάλυπτης επιταγής για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως είπε στο δικαστήριο η γραμμή υπεράσπισης, τα χρήματα που λάμβανε ο κατηγορούμενος μεταφέρονταν σε λογαριασμού Γερμανού χρηματιστή, ο οποίος και καταζητείται.

Η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου και η εξέλιξη της υποθέσεως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου