Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Σάλος με την Mεθυσμένη Kαθηγήτρια Φυσικής που Έκανε Σεξ με Μαθητή της στις Τουαλέτες ΑεροπλάνουΜείζον θέμα σε αρκετά μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας έχει γίνει η καθηγήτρια Φυσικής σχολείου, η οποία έκανε σεξ με μαθητή της στις τουαλέτες αεροπλάνου. Τόσο η καθηγήτρια όσο και η μαθητής συνερεύθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το περιστατικό συνέβη στο ταξίδι της επιστροφής από εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία.
Η Εθνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας έκρινε ένοχη την καθηγήτρια από το Μπρίστολ για απαράδεκτη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απόπειρα συγκάλυψης της σχέσης με τον μαθητή. Η καθηγήτρια παύθηκε διά παντός από το επάγγελμα.
 

Έλενορ Ουίλσον

Η 28χρονη Έλενορ Ουίλσον φέρεται να έκανε πρώτα στοματικό έρωτα και στη συνέχεια σεξ με τον μαθητή. Η σχέση αποκαλύφθηκε όταν ένας άλλος μαθητής άκουσε τι γινόταν στις τουαλέτες και απείλησε την καθηγήτρια να αποκαλύψει τα πάντα εκτός κι αν συμφωνούσε να κάνει σεξ μαζί του.
Η κ. Ουίλσον διδάσκει στο μη κατονομαζόμενο κολέγιο της Βρετανίας από το 2013 και έχαιρε «μεγάλης εκτίμησης» για τη μεταδοτικότητά τους τόσο από τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς όσο και από τους γονείς των μαθητών.
Το επίμαχο αεροπορικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2015. Ο μαθητής που είχε την ερωτική περιπέτεια κατέθεσε στην επιτροπή των εκπαιδευτικών. Κατέθεσε ως Μαθητής Α. Τα πρακτικά λένε: «Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Μαθητής Α και καθηγήτρια φλέρταραν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Βρίσκονταν εκεί για να φροντίσουν έναν μαθητή που είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία. Ο Μαθητής Α είπε ότι η καθηγήτρια ήταν μεθυσμένη. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος είχε πιει πέντε μπουκαλάκια, μινιατούρες, κρασί. Μετά μπήκαν στην τουαλέτα. Ο Μαθητής Α είπε ότι φιλήθηκαν, έκαναν στοματικό έρωτα και σεξ χωρίς προστασία». Να σημειωθεί πως η Έλενορ Ουίλσον αρνείται τα πάντα και μάλιστα ο αδελφός της κάνει λόγο για «στημένη παγίδα».
«Η Έλενορ έφυγε μόνη της από το σχολείο. Έχω σοκαριστεί με τα σκουπίδια που διαβάζω στις εφημερίδες», είπε στην Sun ο 26χρονος αδελφός της καθηγήτριας. «Ουδέποτε είπε στο αεροπλάνο. Είναι ψέματα. Ήπιε ένα ποτό με κάτι μαθητές, άνω των 18 ετών, σε ένα μπαρ στην Ελβετία πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Η αστυνομία έψαξε την υπόθεση και δεν βρήκε κάτι για να ασκήσει δίωξη σε βάρος της αδελφής. Αυτό έχει σημασία».
 

Έλενορ Ουίλσον

Η καθηγήτρια σήμερα ακολουθεί άλλη καριέρα στο στρατό ως έφεδρος στο ναυτικό. Η αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση, αλλά δεν έχει ακόμη δώσει δείγματα ότι προτίθεται να προχωρήσει σε σύλληψη.

athensvoice.gr

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Sakis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου