Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Μίνως Κυριακού: Συγκινούν οι Eργαζόμενοι του Ant1 - Έτσι του Είπαν "Αντίο"

Μίνως Κυριακού: Συγκινούν οι εργαζόμενοι του Ant1 - Έτσι του είπαν `αντίο`

Συγκίνηση προκαλεί η ανακοίνωση των εργαζομένων του Ant1 για τον πατριάρχη του τηλεοπτικού σταθμού, Μίνωα Κυριακού. Ο Μίνως Κυριακού, ιδρυτής του καναλιού, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών την Κυριακή (02.07.2017).

Σε ανακοίνωση των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων του ενημερωτικού τομέα του ΑΝΤ1 αναφέρεται «οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και σεβασμό τον Πρόεδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Μ. Κυριακού και τον ευχαριστούμε για όλα.
Υπήρξε για εμάς ο άνθρωπος που «σφράγισε» την επαγγελματική μας πορεία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εργαστούμε με αξιοπρέπεια σε ένα ανεξάρτητο περιβάλλον και κυρίως να αισθανθούμε όλοι την ασφάλεια και την αγάπη μιας «μεγάλης οικογένειας», αυτής του ΑΝΤ1.
Το αποτύπωμά του και στην προσωπική μας ζωή θα παραμείνει ανεξίτηλο. Με σεβασμό στη μνήμη του και αγάπη προς την οικογένεια του, που θα συνεχίσει επάξια το έργο του, θα πορευτούμε και εμείς με τις ίδιες αρχές και τις αξίες που μας μετέδωσε». 
Την Τρίτη 04 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος πέθανε την Κυριακή (02.07.2017) μετά από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του "ισχυρού" άντρα του Ant1 θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη στις 17:00.  

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου