Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η Λευκάδα Τιμώμενη Περιοχή στην Έκθεση του Μονάχου - Πλούσιο Φώτο Ρεπορτάζ

Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Λευκάδας.
Η Λευκάδα τιμώμενη περιοχή στην Έκθεση του Μονάχου
Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Λευκάδας.
Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Λευκάδας.
Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Λευκάδας.
Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Λευκάδας.
 
Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας
ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ 
Το Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετείχε στη μεγάλη καλοκαιρινή-έκθεση ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 στο Μόναχο στις 23-25/06/17. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε έναν από τους ιδανικότερους χώρους διοργάνωσης ανοιχτών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, την πλατεία Wittelsbacherplatz.
Στόχος του σημαντικού επιχειρηματικού γεγονότος αυτού,  ήταν η παρουσίαση και γνωριμία των ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στο καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας και αναμφισβήτητα συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες.
Συμμετείχαν αποκλειστικά Ελληνικής και Κυπριακής προέλευσης, μικρομεσαίας παραγωγής και μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής εταιρείες, ποιοτικών τροφίμων και ποτών. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 34, ανάμεσα τους και δύο παραγωγοί κρασιού της Λευκάδας, το Σύφλογο και οι Πλαγιές Λευκάδας. Ο φορέας μας επιδότησε την συμμετοχή των παραγωγών και ανέλαβε την μεταφορά των προϊόντων από τη Λευκάδα.
Μετά από ενέργειες του Επιμελητηρίου, η Λευκάδα ήταν η τιμώμενη περιοχή της έκθεσης και  ο μοναδικός προορισμός που είχε δικό του ξεχωριστό  περίπτερο, ανάμεσα σε παραγωγούς τροφίμων και ποτών.  Το περίπτερο της Λευκάδας αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες που ζητούσαν με ενθουσιασμό πληροφορίες για το νησί.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις όπως  μαγειρικές επιδείξεις από διάσημους chefs, γευσιγνωσίες, διαγωνισμός μαγειρικής υπό τους ήχους ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας υποστήριξε την έκθεση αυτή και ήταν παρών, θεωρώντας σημαντική κάθε ανάλογη πρωτοβουλία που προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα αλλά και τους μικρούς παραγωγούς του νησιού μας στο εξωτερικό.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου