Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Αλλαγή Ημερομηνίας Σεμιναρίου για τα Πνευματικά Δικαιώματα του Επιμελητηρίου της Λευκάδας

Αλλαγή ημερομηνίας σεμιναρίου για τα πνευματικά δικαιώματα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας μας ενημέρωσε για αλλαγή στην ημερ/νία του σεμιναρίου ως εξής:
‘Όπως μας ενημέρωσε μόλις ο κος Γλέζος,   Πρόεδρος της «Αυτοδιαχείρισης» ,  λόγω της έκτακτης υποχρεωτικής παρουσίας του την Τρίτη  11/7/17  ως ομιλητής στις μορφωτικές υποθέσεις στη Βουλή , η ημερίδα για τα Πνευματικά Δικαιώματα στη Λευκάδα αναβάλλεται για τις 18/7/17 και ώρα 11.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων  του Επιμελητηρίου Λευκάδας.
Η νέα πρόσκληση έχει ως εξής:
Πρόσκληση σε ημερίδα για τα Πνευματικά Δικαιώματα
18 Ιουλίου και ώρα 11.30 
Aίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας
To Επιμελητήριο Λευκάδας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του στην σημαντικότατη  ημερίδα  με θέμα το συμφωνητικό συνεργασίας της ΚΕΕ με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7, Λευκάδα).
Το θέμα θα αναλύσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο Πρόεδρος της «Αυτοδιαχείρισης», μουσικοσυνθέτης κ. Γιάννης Γλέζος.  Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν λεπτομερώς οι συνάδελφοι ώστε να αποκτήσουν  ένα νόμιμο, σοβαρό και υπεύθυνο ρεπερτόριο γνωστών και επιφανών δημιουργών με λογικό τίμημα απαλλασσόμενοι αφενός από τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της  ΑΕΠΙ και αφετέρου από τον διασυρμό τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι άκρως απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε υπεύθυνα προς όφελος σας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Φώτο   Επιμέλεια    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου