Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Γιορτάζει ο Ναός της Αγίας Παρασκευής στα Πλατύστομα Λευκάδας

2_πλατυστομα
Θα διοργανωθεί διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού

Στο Ναό της Αγίας Παρασκευής Πλατυστόμων την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στις 7:30 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και στις 8:30 π.μ. η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Το βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Τετάρτης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» διοργανώνει δημοτικό παραδοσιακό πανηγύρι. Την Τρίτη 25/7 διασκεδάστε με τον Δημήτρη Καρακώστα στο κλαρίνο και στο τραγούδι την Σοφία Βώττα και τον Δημήτρη Αποστόλου. Την Τετάρτη 26/7 διασκεδάστε με τον Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο και στο τραγούδι την Διαλεχτή και τον Δημήτρη Τζουμερκιώτη. Ώρα έναρξης: 23:00 μ.μ.
Το πανηγύρι θα γίνει στ’ Αλώνια, όπου μεταξύ άλλων θα βρείτε παγωμένα ποτά, σουβλάκια και ντόπια ψητή προβατίνα. Ο χορός θα είναι ελεύθερος. Η είσοδος θα είναι 2 ευρώ το άτομο και τα χρήματα θα διατεθούν προς ενίσχυση του συλλόγου και θα αξιοποιηθούν σε έργα για τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος    Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου