Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήριο του «Ορφέα» Λευκάδας για την 4η Γιορτή στο Κανάλι (Festa Del Canale)

74_festa_del_canale

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς 1937» πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 την 4η Festa Del Canale, την 4η Γιορτή στο Κανάλι, ένα πολιτιστικό πολυθέαμα με ήχο και φως που περιλάμβανε παρέλαση, χορό, δρώμενα, βαρκάδες, αφήγηση και ειδικές εμφανίσεις καλλιτεχνών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά:
Την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, τον Δήμο Λευκάδας και το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας με την συνδιοργάνωση των οποίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, επίσης: το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, το Λιμεναρχείο Λευκάδας και την Τροχαία Λευκάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Τους συμμετέχοντες:
Στον χορό: 1. Ομάδα παραστάσεων «ΟΡΦΕΥΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» (Συμμετέχουν και ομάδες του παιδικού χορευτικού), 2. Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Λαόπολις» (Αθήνα), 3. Σχολή χορού Δούκα Κώστα (Tango Argentino), 4. Σχολή χορού Αλεξάνδρα Μπούρα (Art School), 5. Σχολή χορού Χρυσούλα Κουνιάκη, 6. Χ.Ο.Θ «Ταραντέλα» Θεσπρωτίας, 7. Ομάδα Εθελοντών.
Στη μουσική: 1. Κουιντέτο «Athens Tango Ensemble, 2. Special guest Natalia Soledad Petsalis (Αργεντινή), 3. Δημοπούλου Ελένη – Καννέλου Εύη (Κρουστά), 4. Αγιομαυρίτικη Παρέα Λευκάδας, 5. Quartetto Branello, 6. Ομάδα Κρουστών Φ.Ε.Λ, 7. Θωμάς Γλένης (Μαντολίνο), 8. Κων/νος Κουιμουντζής – Μουσική σύνθεση και Κιθάρα Διονύσης Φερεντίνος – Κρουστά.
Στο τραγούδι: 1. Ομάδα Τραγουδιού από χορευτές του «ΟΡΦΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».
Ειδικές εμφανίσεις: 1. ΚΔΑΠ Morfosi – Κέντρο εκπαίδευσης (Μαυρομάτης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.), 2. Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, 3. Καρναβαλική Ομάδα (1998) Σία Βουτσινά, 4. Καρναβαλική Ομάδα (Αργυρή Κατωπόδη – Σταυρούλα Σταύρακα), 5. Καρναβαλική Ομάδα (Αντρέα Νησιώτη – Βαγγέλη Λογοθέτη)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά ειδικά:
Τον Σπύρο Παπουτσόπουλο, δάσκαλο του Χορευτικού μας τμήματος, για την φαντασία, πρωτοτυπία και την σκληρή δουλειά του στην καλλιτεχνική επιμέλεια και την Δήμητρα Χατζηπαππά, δασκάλα του μικρού μας Χορευτικού για τις χορογραφίες της. Τους Μάκη Βανδώρο και Έφη Τσιγκουράκου για τα υπέροχα κείμενα και την γενικότερη δουλεία τους στο στήσιμο της εκδήλωσης. Τον Αποστόλη Καραβία για την ακούραστη δουλειά του στην κατασκευή των σκηνικών καθώς και τον Δεσύλλα Ντίνο που τον βοήθησε. Τα παιδιά του Χορευτικού τμήματος του Ορφέα για την υπέροχη εμφάνισή τους και την βοήθεια τους στο στήσιμο της εκδήλωσης. Τον Αλέξη Κωστάλα για την τιμή της παρουσίας του και την υπέροχη αφήγηση των κειμένων με την μοναδική του φωνή. Την Κατερίνα Μεσσήνη για την ζωντάνια της στην παρουσίαση. Τους βαρκάρηδες για την παραχώρηση των πριαριών και την συμμετοχή τους.
Τα τοπικά ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για την παρουσίαση και προβολή της εκδήλωσης. Τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που την απαθανάτισαν. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χορηγούς μας, χωρίς την ευγενική τους χορηγία, τίποτε απ΄ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Τέλος ευχαριστούμε, όλους όσους με τον οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο που κατέκλυσε την Δυτική Παραλία της Λευκάδας και μας τίμησε με την παρουσία του.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι και με την στήριξη όλων των παραπάνω και ακόμα περισσότερων που αγαπούν τον Ορφέα, αγαπούν το πολιτισμό και το νησί μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διοργανώσουμε τέτοιας ποιότητας πολιτιστικά γεγονότα και ακόμη καλύτερα».

Φώτο   Επιμέλεια     Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου