Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Αυτοκτόνησε 40 Mέρες Mετά τον Γάμο - Το Τεστ Παρθενίας και η Δεύτερη Γυναίκα

Αυτοκτόνησε 40 μέρες μετά τον γάμο - Το τεστ παρθενίας και η δεύτερη γυναίκα

Ο 24χρονος Zafar Pirov κατηγορείται ότι έσπρωξε τη γυναίκα του στην αυτοκτονία. Η 18χρονη σύζυγός του Rajabbi Khurshed έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τις πιέσεις να κάνει τεστ παρθενίας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την άρνησή του να πιστέψει τα αποτελέσματα τεστ παρθενίας της 18χρονης, ζητώντας παράλληλα και δεύτερη γυναίκα. Η 18χρονη, που δεν είχε γνωρίσει τον άντρα της πριν τον κανονισμένο γάμο, αυτοκτόνησε 40 μέρες μετά πίνοντας θανατηφόρο δόση ξυδιού.
Παρά το γεγονός ότι είχε περάσει το απαιτούμενο τεστ παρθενίας, ο Pirov παραδέχτηκε ότι πήγε τη μέλλουσα σύζυγό του να περάσει από δύο ακόμα εξετάσεις. Αφού πέρασε και αυτές συνέχιζε να μην πιστεύει τα αποτελέσματα μέχρι που ζητούσε να πάρει και δεύτερη σύζυγο.
Η οικογένεια της 18χρονης υποστηρίζει πως δεν άντεξε την πίεση από τα εξευτελιστικά τεστ και την απαίτηση του συζύγου της για δεύτερη σύζυγο με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή της. "Η γυναίκα μου μου έδωσε γραπτή δήλωση ότι μου επιτρέπει να πάρω δεύτερη σύζυγο επειδή δεν ήταν παρθένα πριν παντρευτούμε", δήλωσε προς υπεράσπισή του ο 24χρονος.
Η μητέρα της Rajabbi Khurshed, Fazila Mirzoeva, είναι τόσο εξοργισμένη με τον θάνατό της που ζήτησε βοήθεια από τον πρόεδρο της χώρας Emomali Rahmon. Δήλωσε ότι η 18χρονη από το χωριό Chorbogh δεν είχε ποτέ αγόρι ούτε είχε κάνει ποτέ σεξ με κάποιον.
Η έφηβη, όπως ανέφερε η μητέρα της, είχε εγκαταλείψει το σχολείο για να βοηθήσει στη φροντίδα των δύο αδερφών της που είχαν ειδικές ανάγκες. Ο Pirov βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με 8 χρόνια φυλακή σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Πηγή: Dailymail

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου