Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ανατροπή στον Θάνατο Γνωστού Σκηνοθέτη - Τι Βρέθηκε Δίπλα στη Σορό του [pics, vid]

- Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον θάνατο του 83χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη
- Δίπλα στη σορό του στην ακτή, ξεβράστηκε και η μικρή φουσκωτή του βάρκα
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο του πνιγμού ως αίτια θανάτου


Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Pafospress.com, δίπλα ακριβώς από το σημείο που βρέθηκε η σορός στην ακτή, σε απόσταση μόλις δυο μέτρων, η θάλασσα έβγαλε και τη μικρή φουσκωτή του βάρκα του Νίκου Σιαφκάλη στην οποία βρίσκονταν και κάποια από τα σύνεργά του, μεταξύ των οποίων το καλάμι ψαρέματος.
Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση αφού όπως όλα δείχνουν, αυτές τις δυο μέρες που ο Νίκος Σιαφκάλης αγνοείτο, η φουσκωτή βάρκα φαίνεται να ήταν κοντά του, με το ενδεχόμενο του πνιγμού να δείχνει να απομακρύνεται προς το παρόν από τα αίτια του θανάτου του.

Το πτώμα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη εντοπίστηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από μέλη της Αστυνομίας ενώ στο μέρος κλήθηκε ο γιος του 83χρονου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.


Ολοκληρώθηκε η αυτοψία

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στη σορό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη ηλικίας 83 ετών από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σοφοκλέους ανέφερε πως “διενήργησα αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη . Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου ”.

To πτώμα του 83χρονου εντοπίστηκε στις 07:00 το πρωί στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία .
Η Αστυνομία απέκλεισε άμεσα την σκηνή ενώ επί τόπου έσπευσε και ο γιος του σκηνοθέτη που είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του ,ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.
Η Αστυνομία παρέλαβε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν πλησίον της σορού του 83χρονου όπως μια βάρκα φουσκωτή και ένα καλάμι ψαρέματος.


Σημειώνεται πως ο 83χρονος Νίκος Σιαφκάλης σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή πλησίον των Λουτρών της Αφροδίτης για ψάρεμα αγνοείτο από την Κυριακή.
Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αφού δεν κατείχε μαρτυρία κατά πόσο ο 83χρονος είχε μεταβεί με το καλάμι ψαρέματος του ή με το ψαροτούφεκο του.

Φώτο    Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ    Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου