Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Έσβησε Mέσα στην Aρένα Διάσημος Ταυρομάχος - «Βιαστείτε Πεθαίνω» [pics]

 

Στο άνανδρο και βάρβαρο έθιμο της ταυρομαχίας συνήθως στο ρόλο του θύματος βρίσκεται ο ήδη από πριν το "σόου" τραυματισμένο ταύρος, ωστόσο κάποιες λίγες φορές οι ρόλοι αντιστρέφονται και η φύση εκδικείται... Αυτό συνέβη σε επίδειξη στην Γαλλία του διάσημου Ισπανού ταυρομάχου Ιβάν Φαντίνο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην αρένα

Μια τυπική επίδειξη ισπανικής ταυρομαχίας στην γαλλική πόλη Aire-sur-l’Adour από τον διάσημο 36χρονο ταυρομάχο, Ιβάν Φαντίνο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ο αργός θάνατός του με το ζώο να τον κτυπά πισώπλατα τραυματίζοντάς τον στους πνεύμονες έχει προκαλέσει σοκ σε Γαλλία και Ισπανία.

Ο ίδιος, έμπειρος ταυρομάχος αντιλήφθηκε εξαρχής την σοβαρότητα του τραυματισμού του, λέγοντας στους παρευρισκόμενους: «Βιαστείτε να με πάτε στο νοσοκομείο, πεθαίνω». Αυτά ήτανόμως και τα τελευταία του λόγια, καθώς λίγο αργότερα έσβησε. Πρόκειται για τον δεύτερο Ισπανό ταυρομάχο που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο μέσα στην αρένα.

Ο Ιβάν Φαντίνιο από την Ορντούνα, κοντά στο Μπιλμπάο, έγινε το 2005 ταυρομάχος Τορέρο (ταυρομάχος που αγωνίζεται έφιππος και χρησιμοποιεί ακόντια με μακριά λαβή) κι έκτοτε έγινε δημοφιλής. Το 2012, συμμετείχε σε ταυρομαχία καταφέρνοντας να αντιμετωπίσει με επιτυχία έξι ταύρους. Χτες, ήταν η τελευταία του παράσταση…
Η στιγμή του θανατηφόρου χτυπήματος...Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου