Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Σάλος με Ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στο facebook! Έξαλλοι στη ΝΔ

Σάλος με ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στο facebook! Έξαλλοι στη ΝΔ

Σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.  

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Αίθουσα Σύνταξης" στην ΕΡΤ ανέβασε μια φωτογραφία - προϊόν φωτομοντάζ- που παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητοστάκη ως ζητιάνο που ζητά... εκλογές. Μια ανάρτηση που ίσως δεν θα έπρεπε να έχει κάνει, λόγω της θέσης της σε μια καθημερινή ενημερωτική εκπομπή και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση.
Το συγκεκριμένο post έχει "κατέβει" πλέον από τον λογαριασμό της κ. Ακριβοπούλου, ωστόσο... πρόλαβε να προκαλέσει την οργή της Νέας Δημοκρατίας, που ζητά την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την ΕΡΤ. 
"Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.
Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ακολούθησε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο «μαύρο» στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό". 

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου