Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδας Είχε Εκπρόσωπος Κινέζικης Εταιρείας

κινεζοι λευκαδα 2

Ενημερώθηκε για τη δυνατότητα επενδύσεων στη Λευκάδα
Ενημέρωση από τον Δήμο Λευκάδας για την επίσκεψη στο νησί μας και την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Λευκάδας η κυρία Nancy Yang, εκπρόσωπος κινέζικης εταιρείας, η οποία μάλιστα «εστίασε στην ταχύτητα εκτέλεσης των έργων υποδομής» (!).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την επίσκεψή της στη Λευκάδα δήλωσε η κυρία Nancy Yang, εκπρόσωπος κινέζικης εταιρείας, η οποία επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, για να ενημερωθεί για τις δυνατότητες επενδύσεων στη Λευκάδα, αλλά και για την οργάνωση ταξιδιών τουριστικού περιεχομένου.
Ο Δήμαρχος Λευκάδας ενημέρωσε την κυρία Nancy Yang για τις υποδομές του νησιού, για την στόχευση του Δήμου για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και για ποιοτικότερο τουρισμό.
Η κινέζα εκπρόσωπος εστίασε στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της Λευκάδας, στις φυσικές ομορφιές, στην ταχύτητα εκτέλεσης των έργων υποδομής και δήλωσε, πως θα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει τη Λευκάδα στην Κίνα οργανώνοντας μεταξύ άλλων ταξίδια Κινέζων στη Λευκάδα.
Σημειωτέον ότι, στέλεχος της εταιρεία που εκπροσωπεί, η κυρία Yang, (Shanghai Private Exit And Entry Service ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, είναι ο κ. Hu Zirong. Ο κ. Hu είχε συναντήσει τον Δήμαρχο Λευκάδας στα πλαίσια του Ελληνικονεζικού Φόρουμ στην Αθήνα, αλλά και κυβερνητικούς παράγοντες κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Κίνα».

Φώτο  Επιμέλεια    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου