Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ντίνος Καρύδης: Η Ανάρτηση για τον Καρκίνο και η …Διάψευση

Ο Ντίνος Καρύδης πρώτα δημοσίευσε ότι ο καρκίνος επανήλθε με μετάσταση στο στομάχι και στη συνέχεια το διέψευσε...
AdTech Ad
Αναστάτωση προκάλεσε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Ντίνος Καρύδης με μια ανάρτηση του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε αυτή ο Ντίνος Καρύδης έλεγε πως «η επάρατος του 2012 επανήλθε» και πως ο ίδιος μπαίνει στο νοσοκομείο και θα μείνει μακριά από τους διαδικτυακούς του φίλους.
«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες.Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτη τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας,. Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ’ αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα ‘χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» έγραφε συγκεκριμένα ο Ντίνος Καρύδης.
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Ντίνος Καρύδης είπε πως… έγινε λάθος!
«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα…Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία »ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ…ΕΤΩΝ 80» στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ <3 » ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους.


Μάλιστα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη προκειμένου να γνωστοποιήσει πως όλα είναι καλά. Δείτε τι είπε:

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου