Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα Εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις Εορταστικές Εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκάδα

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λευκάδα
prosklhsh Pavlopoulos

Ο Δήμος Λευκάδας για την ανακήρυξη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη του Δήμου Λευκάδας. Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα παραστεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει στο Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης στις 10 το πρωί, της 5ης Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης σύμφωνα με το εκκλησιαστικό πρόγραμμα.
Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο η τελετή αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας.
Στις 12.25 μ.μ. ο Πρόεδρος θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας και στις 13.00 μ.μ. θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Μαγεμένου στη Νικιάνα.»

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου