Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τελέστηκε το Απόγευμα της Κυριακής στο Μοναστήρι της Φανερωμένης ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός - Βίντεο - Φώτο Ρεπορτάζ

12 esperinos moni faneromenis lefkada
Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου 2017 στο Μοναστήρι της Φανερωμένης, παρουσία πλήθους προσκυνητών και σύσσωμου, σχεδόν, του κλήρου της Μητρόπολης Λευκάδας, καθώς και των Μοναχών και του Ηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου, ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία. Στις 11.00 το βράδυ ξεκίνησε η ολονύκτιος ακολουθία που θα διαρκέσει μέχρι τις 5.00 το πρωί.
22 esperinos moni faneromenis lefkada
Του πανηγυρικού Εσπερινού προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σερβίων καί Κοζάνης κ.κ. Παύλος, ενώ συγχοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος και ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλος, που έκανε και το κήρυγμα.
43 esperinos moni faneromenis lefkada
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πανήγυρη της Παναγίας Φανερωμένης θα κορυφωθούν σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου, με τον Όρθρο στις 6.30 το πρωί και το Αρχιερατικό Συλλείτουργο που θα ακολουθήσει στις 8.30 το πρωί, στο οποίο θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια η λιτάνευση της Εικόνας συνοδεία της Μπάντας της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας.

Φώτο  Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου