Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

«Κατασκήνωση» στο Νυδρί από την Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης

kataskinoso Nydri 2

Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Λευκάδας ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει φέτος «Κατασκήνωση» και στο Νυδρί για αγόρια και κορίτσια ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, στα πλαίσια της οποίας οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εδώ και τέσσερα χρόνια η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Από το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιείται και στο Νυδρί!
Αγόρια και κορίτσια, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, από την Κυριακή, 25 μέχρι και την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, με βάση το Κέντρο Νεότητας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.
Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!
Βίντεο από τις προηγούμενες «Κατασκηνώσεις στην πόλη» βλ. στους συνδέσμους: https://www.youtube.com/watch?v=ldpvHQBNRK4 , https://www.youtube.com/watch?v=CKCondG0QWw και https://www.youtube.com/watch?v=dwuqn2RSj2I.
Στιγμιότυπα από την κατηχητική δράση του Κέντρου Νεότητας των ενοριών Νυδριού και περιχώρων βλ. στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=ozUyfT17Gm8 .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α!»
kataskinoso Nydri 

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου