Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Παραδόθηκαν τα Χρήματα του Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην Οικογένεια της Μικρής Παναγιώτας

4 filanthropikos agonas paradosi xrhmaton
  14.328 ευρώ μοιράστηκαν ισόποσα στο Γηροκομείο και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο Λευκάδας η τελετή παράδοσης των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό Αγώνα Αγάπης, μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας, που έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα συγκεντρώθηκε το σημαντικό ποσό των 14.328 ευρώ, εκ των οποίων τα 1.780 ευρώ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο κατά την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα ισόποσα στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Στην τελετή παράδοσης στο Γηροκομείο παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο ιερέας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος εκ μέρους του Γηροκομείου, οι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Ανδρέας Λοβέρδος που εκπροσώπησαν την ομάδα Μπάσκετ της βουλής και οι Χαράλαμπος Καλός, Νίκος Χαμοσφακίδης και Νίκος Τυπάλδος, εκ μέρους των παλαιμάχων της Δόξας. Στην τελετή τονίστηκε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο από όσα μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σε φιλανθρωπικούς αγώνες που έχει συμμετάσχει η ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

Την οικογένεια της μικρής Παναγιώτας εκπροσώπησε η δικηγόρος κα Κοψιδά Μαριάννα στην οποία παραδόθηκε το αποδεικτικό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό των 7.164 ευρώ που αναλογούν στην οικογένεια. Η κα Κοψιδά εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή. Εκ μέρους του Γηροκομείου Λευκάδας το αποδεικτικό κατάθεσης παρέλαβε ο π. Ζαβιτσάνος Παναγιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του τους διοργανωτές και όσους προσέφεραν ώστε να συγκεντρωθεί αυτό το αξιοσέβαστο ποσό.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου