Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Λευκάδας για την Aναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη


drakontaeidis pavlopoulos

Ο Δήμος Λευκάδας για την αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα ο Δήμος Λευκάδας υποδέχτηκε την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, στις 5 Ιουνίου 2017, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Φανερωμένης.
Η παρουσία του Πρώτου Πολίτη της χώρας στη Λευκάδα έδωσε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στις φετινές εκδηλώσεις. Ο ίδιος ο Πρόεδρος με την εμπνευσμένη και εμπεριστατωμένη ομιλία του κατά την τελετή αναγόρευσής του σε Επίτιμο Δημότη Λευκάδας έστειλε πολλαπλά πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα στους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες και σε όλη τη χώρα.
Ο Δήμος Λευκάδας και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, και δια του παρόντος, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, τους στενούς του συνεργάτες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης.
Ευχαριστεί, επίσης, τις στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, τους συλλόγους και φορείς που συνέβαλαν στο τελετουργικό μέρος, τους επαγγελματίες της Λευκάδας που ανταποκρίθηκαν σε κάθε κάλεσμα και τροποποίηση των προγραμμάτων, λόγω επιβεβλημένου πρωτοκόλλου, τους αιρετούς και εργαζόμενους στο Δήμο Λευκάδας για την πολύμηνη προετοιμασία της υποδοχής, τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες για την ζεστή και αυθόρμητη υποδοχή τους και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της φιλοξενίας τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και των συνεργατών του.
Η Λευκάδα μας από σήμερα έχει έναν ακόμη Δημότη, τον Πρώτο Πολίτη της χώρας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο και είναι υπερήφανη γι” αυτό.»

Φώτο  Επιμέλεια   Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου