Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Σοκ! Δολοφόνησε τη Σύζυγό του Μπροστά στην Κόρη τους

- Απεβίωσε τα ξημερώματα ο συζυγοκτόνος Κεμάλ Γιαλτσίν
- Χθες βράδυ δολοφόνησε την σύζυγό του Αϊσιέ μπροστά στην κόρη του
- Κατόπιν αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σήμερα το πρωί απεβίωσε

Απεβίωσε τα ξημερώματα ο συζυγοκτόνος Κεμάλ Γιαλτσίν ο οποίος σκότωσε χθες βράδυ την σύζυγό του Αϊσιέ με ένα πιστόλι 9 mm, και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.
Ο νέος φόνος συζύγου από σύζυγο έγινε στην Ακανθού λίγες μόνο ημέρες μετά την δολοφονία γυναίκας στο Γερόλακο για την οποία συνελήφθησαν ο εν διαστάσει – τελικά – σύζυγό της και ο γιος τους.

Ο Κεμάλ Γιαλτσίν, «αστυνομικός», φέρεται να λογόφερε άσχημα με την σύζυγό του και να τρελάθηκε, όπως γράφουν οι τ/κ εφημερίδες. Πήρε το πιστόλι και μπροστά στα μάτια της κόρης τους, πυροβόλησε την σύζυγό του Αϊσιέ 4 φορές. Η 41χρονη άφησε επιτόπου την τελευταία της πνοή.

Στο άκουσμα του όπλου οι γείτονες έτρεξαν στο σπίτι και τότε, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ακούστηκε πυροβολισμός για δεύτερη φορά. Ο Κεμάλ Γιαλτσίν αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου σήμερα το πρωί απεβίωσε.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο ο λόγος των συχνών καβγάδων του ζευγαριού τελευταία ήταν ότι ο άντρας έπαιζε χαρτιά και είχε μεγάλο χρέος.

Η Γενί Ντουζέν σημειώνει ότι πρόκειται για το δεύτερο έγκλημα εναντίον γυναίκας σε μια εβδομάδα και γράφει ότι τα τελευταία 16 χρόνια 34 γυναίκες έχουν πέσει θύματα βίας στην τ/κ κοινότητα.Φώτο    Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου