Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Προσπάθεια Προσέλκυσης Νέων Κρουαζιεροπλοίων στη Λευκάδα

Το Επιμελητήριο φιλοξένησε τον Αντιπρόεδρο μεγάλης εταιρείας κρουαζιέρας

Στο πλαίσιο της δυναμικής  στόχευσης νέων κρουαζιερόπλοιων, τo Επιμελητήριο Λευκάδας φιλοξένησε στη Λευκάδα Αντιπρόεδρο μεγάλης εταιρείας κρουαζιέρας που εδρεύει στην Αμερική.
Η εν λόγω εταιρεία είναι κορυφαία στο διεθνή χώρο της κρουαζιέρας και  διαθέτει κρουαζιερόπλοια μικρού και μεσαίου μεγέθους.  Το υψηλόβαθμο στέλεχος επισκέφτηκε μόνο τη Λευκάδα κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα.  Η φιλοξενία του πραγματοποιήθηκε στις  24-26 Μαΐου και το Επιμελητήριο Λευκάδας ανέλαβε όλα τα έξοδα της διαμονής και ξενάγησης στα νησιά της Λευκάδας.
Στη συνάντηση που είχε μαζί του ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Λευκάδας  κ. Σκιαδαρέσης στο γεύμα που παρατέθηκε, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας  και αναμένουμε σχετικά σύντομα την τελική αξιολόγηση για το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν τα νησιά της Λευκάδας στο πρόγραμμα της εταιρείας.
Η διοίκηση του φορέα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες-μέλη του για την προσφορά τους στη φιλοξενία και φρονεί ότι με την πραγματικά άψογη φιλοξενία που έγινε η Λευκάδα έχει μεγάλη πιθανότητα θετικής αξιολόγησης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Φώτο   Επιμέλεια    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου