Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Μεγανησίου για την Aδειοδότηση των Παιδικών Σταθμών και την Πρόσληψη Τακτικού Προσωπικού

pavlos daglas

Ανακοινώσεις του Δήμου Μεγανησίου, που υπογράφονται από τον Δήμαρχο κ. Παύλο Δάγλα, για την αδειοδότηση των τριών παιδικών χαρών, για τις οποίες θα απαιτηθεί το ποσό των 35.000,00€, και την πρόσληψη, μετά από πολλά χρόνια, δύο τακτικών υπαλλήλων, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού και ΠΕ Νομικών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τις παιδικές χαρές:
«Στο Μεγανήσι υπάρχουν τρεις παιδικές χαρές μια σε κάθε οικισμό οι οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση λειτουργίας.
Η δημοτική αρχή κάλεσε για έλεγχο εταιρεία πιστοποιήσεων. Κατόπιν αυτού, παραδόθηκαν στο Δήμο Μεγανησίου οι βελτιώσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να ληφθούν οι αδειοδοτήσεις. Σύμφωνα με την εκτίμηση αυτών, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 35.000,00€.
Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε σύντομα να ανεβρεθούν οι πόροι της χρηματοδότησης και να λάβουμε τις πιστοποιήσεις».

Για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού:
«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι με το υπ αριθμ. πρωτ ΟΙΚ 14371/2.06.2017 του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκε η πρόσληψη τακτικού προσωπικού στο Δήμο Μεγανησίου, ύστερα από πολλά χρόνια, ενός υπαλλήλου ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού και ενός υπαλλήλου ΠΕ Νομικών.
Άμεσα θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τις ανωτέρω προσλήψεις».

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου