Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Παρασκευή Πρωί η Παράσταση Διαμαρτυρίας των Αγροτών στην Εφορία Λευκάδας


eforia lefkadas

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στις 8.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση διαμαρτυρίας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ακτίου – Βόνιτσας στην Εφορία Λευκάδας. 
Τη συμπαράστασή του εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας και καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνέχιση της φορομπηχτικής πολιτικής. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει πίσω ότι παραχωρήσεις αναγκάστηκε να κάνει κάτω από τη μαζική και μαχητική αντίδραση των αγροτών στα μπλόκα του 2016. Το αφορολόγητο, για παράδειγμα, που αναγκάστηκε η κυβέρνηση να το διατηρήσει πέρυσι στα 8.600 ευρώ κουτσουρεύεται φέτος στα 5.600.
Τα αντίμετρα της κυβέρνησης είναι ψίχουλα μπροστά στην επίθεση που έχει δεχθεί το λαϊκό εισόδημα με τα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων χρόνων και δεν αντισταθμίζουν τις τεράστιες απώλειες. Οι αγρότες όπως και οι εργαζόμενοι θα βλέπουν το εισόδημά τους ολοένα να μειώνεται, ενώ τα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα είναι πανάκριβα.
Καλούμε τους εργαζόμενους της Λευκάδας να βρεθούμε μαζί με τους συναδέλφους μας αγρότες στην αγωνιστική κινητοποίηση στη ΔΟΥ Λευκάδας. Βροντοφωνάζουμε μαζί με τους αγρότες ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου που τσακίζουν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Ο αγώνας που δίνουμε είναι ενιαίος ενάντια σε αυτή την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΗ 11.30 πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

Φώτο   Ρεπορτάζ  Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου