Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Με Χορηγία του ΙΚΕΑ και Εθελοντική Δουλειά Γονέων η Ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού Βλυχού Λευκάδας

ικεα

Ανακοίνωση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βλυχού κ. Γιώργου Μωραΐτη, ο οποίος πληροφορεί, με περηφάνεια θα λέγαμε, ότι η ανακαίνιση του παιδικού σταθμού του Βλυχού έγινε με χορηγία του καταστήματος ΙΚΕΑ και την εθελοντική εργασία γονέων, με τη συνδρομή βέβαια του Δήμου Λευκάδας. Εν έτει 2017, ας μην ξεχνιόμαστε! Ένα μεγάλο, λοιπόν, μπράβο και από τη δική μας μεριά στο ΙΚΕΑ, «που εξασφαλίζει υγιεινή και ευχάριστη παραμονή των παιδιών στον παιδικό σταθμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η τοπική κοινότητα Βλυχού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανακαίνιση, εντός του κτιρίου, του παιδικού σταθμού που εδρεύει στο Βλυχό έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωαννίνων. Το όλο εγχείρημα έλαβε χώρα έπειτα από ενέργειες της τοπικής κοινότητας σε συνεργασία με το κατάστημα ΙΚΕΑ και την συνδρομή του Δήμου Λευκάδος (υλικά βαφής για το εσωτερικό του κτηρίου) καθώς και γονέων που εθελοντικά έβαψαν το κτήριο και συντήρησαν το ξύλινο δάπεδο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της κοινότητας προς όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και κυρίως στην εταιρεία ΙΚΕΑ που εξασφαλίζει υγιεινή και ευχάριστη παραμονή των παιδιών μας στον παιδικό σταθμό
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλυχού
Μωραΐτης Γιώργος»

Φώτο  Επιμέλεια  Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου