Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Καλό Μήνα- Καλό Εορτασμό της Παναγίας της Φανερωμένης - Καλές Πανελλαδικές Εξετάσεις - Καλά Κουράγια-Καλό Καλοκαίρι

Moni fanervmenis Lefkada

Πανελλήνιες

Το  Lefkaslive Team  Eύχεται σε  Όλους τους  Φίλους του και σε Έναν Έναν Προσωπικά Καλό Μήνα - Καλό Εορτασμό της Παναγίας της Φανερωμένης - Καλές Πανελλαδικές Εξετάσεις - Καλό Καλοκαίρι - Με Ηλιόλουστες Ημέρες και με Όσο το Δυνατόν Περισσότερες Αντοχές. 


Η Χρονιά Κυλάει  Πολύ Δύσκολα με τις Αμέτρητες Οικονομικές Υποχρεώσεις που μας Επέβαλαν και μας Περιμένουν Ελλείψει Μάλιστα Χρημάτων Λόγο και των Πολλών και Μεγάλων Περικοπών σε Μισθούς και Συντάξεις.


Ο Ιούνιος  Προμηνύεται και αυτός από τους Δυσκολότερους Μήνες του Χρόνου με την Οριζόντια Περικοπή σε Μισθούς και Συντάξεις και με την Φορολογία Ακόμα και στους Λόγγους που Έρχεται  και με την Αδυναμία που Έχουμε Πλέον Όλοι μας να Ανταποκριθούμε Ακόμη στο να Αγοράσουμε τα Αμέσως Αναγκαία


Κυρίως Όμως Πρέπει να Επισημάνουμε τον Καθημερινή Ψυχολογική  Καταπίεση που Δεχόμαστε Όλοι μας με τις Καθημερινές Γνωστές Διαφωνίες Κυβέρνησης Τρόικας για το Πολυσυζητημένο Πλεόνασμα - Την Ελάφρυνση του Χρέους και τα Νέα Οικονομικά Μέτρα που μας Περιμένουν και Βλέποντας Καθημερινά τις Αδικαιολόγητες Αυξήσεις σε Όλα τα Αγαθά.


Όλα τα Προηγούμενα σε Συνδυασμό με την Επιβολή των Σκληρών και Απαράδεκτων Μέτρων που Επιβάλλαν στην Αδερφή μας Κύπρο και Βάζουν τις Προϋποθέσεις για την Επιβολή Ακόμη Δυσκολότερων Μέτρων και στην Χώρα μας και ο Θεός να Βοηθήσει.


Πρέπει όμως να έχουμε πάντα Ψιλά το Κεφάλι και να Αντιμετωπίζουμε τα Ανυπέρβλητα Προβλήματα με Αισιοδοξία - Υπομονή - Επίμονη και Καρτερικότητα Όσο Βέβαια Γίνεται. 


Όλοι μας Περιμέναμε να Δούμε από το Κυβερνητικό Σχηματισμό τις Κινήσεις του, με την Ελπίδα να Φανούν Κάποια Μικρά Βήματα Αισιοδοξίας που θα Αρχίσουν να μας Βγάζουν από την Κρίση Εκείνα που Βλέπουμε Όμως Είναι Οριζόντιες Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις και να μας Λένε Ότι Είναι οι Τελευταίες που δεν τους Πιστεύει Κανείς.


Άρχισε η Νέα Τουριστική Περίοδος και Περιμένουμε να Δούμε την Ανάκαμψη.


Να Ευχηθούμε στους Αγανακτισμένους ( που Ήμαστε Όλοι μας ) Καλή Δύναμη και Ποιο Δυναμικούς Αγώνες και Καλά Κουράγια.Επίσης να Επισημάνουμε στα Άτομα που Αποτελούν την Κυβέρνηση της Χώρας  Ότι Πρέπει να Έχουν Πάνω από Όλα την Πατρίδα και τους Κατοίκους της και Όχι τα Κομματικά τους Μικροσυμφέροντα Γιατί η Γενιά των  Νεόπτωχων Αυξάνεται Αλματωδώς.

Το Προσεχές Τριήμερο Εορτάζει η Πολιούχος του Νησιού η Παναγία η Φανερωμένη και Όλοι μας Πάντα Ευελπιστούμε στην Βοήθεια της Κυράς.

Το Μήνα Αυτό Αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και να Ευχηθούμε σε  Όλους τους Υποψήφιους Καλή Δύναμη και Καλά Αποτελέσματα.


Σήμερα Μπαίνει Ημερολογιακά το Καλοκαίρι  που Περιμένουμε Μεγάλο Αριθμό Τουριστών Όπως Αναφέρουν οι Υπεύθυνοι Κάτι που Ελπίζουμε να Δώσει μια Οικονομικοί Ανάσα σε Όλους μας - Ίδωμεν.

Αν δεν Συμβεί Αυτό, Τουλάχιστον να Αποκτήσουμε Όλοι μας Όσο Γίνεται την Αλαφριά Διάθεση του Καλοκαιριού για να Φτιάξουμε και την Ψυχολογία μας.

Με την Πεποίθηση  οι Κυβερνώντες να Αντιστέκονται και να μην Υποτάσσονται. 


Καλό Μήνα -Καλό Εορτασμό της Παναγίας της Φανερωμένης - Καλές Πανελλαδικές Εξετάσεις - Καλό Καλοκαίρι με Υγεία  Αγάπη και Ευτυχία


Φώτο  Ρεπορτάζ   Lefkaslive Team  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου