Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Αθηνά Ωνάση: Αυτός Είναι ο Νέος της Έρωτας – Ποιος Είναι ο Alberto Zorzi

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας – Ποιος είναι ο Alberto Zorzi

Δεν πήγε και πολύ... μακρυά η χρυσή κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση. Τα κουτσομπολιά λένε ότι μετά την αγκαλιά του Άλβαρο, έπεσε σε εκείνη ενός άλλου διάσημου ιππέα, του Ιταλού αναβάτη Alberto Zorzi.

Ξένα μέσα κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα για την Αθηνά Ωνάση. Ο Albarto Zrzi είναι πλούσιος και αθλητής των αγώνων ιππασίας όπως και εκείνοι και οι δυο τους ήρθαν για πρώτη φορά κοντά όταν εκείνη του πούλησε ένα από τα άλογά της το Crnetto K, κάνοντας μάλιστα τότε τον Άλβαρο να... σκυλιάσει και να κάνει δηλώσεις πως το συγκεκριμένο άλογο δεν του πάει καθώς είναι αρκετό δύσκολο και εκείνος δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία.
Ήδη η Αθηνά και ο Αλμπέρτο είχαν αρχίσει να έχουν επαφές έχοντας γνωριστεί σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο, το άλογο τους “έδεσε” ακόμη περισσότερο καιν στη συνέχεια ήρθε ο χωρισμός της χρυσής κληρονόμου με τον Άλβαρο.
Δεν θέλει και πολύ. Αθηνά και Αλμπέρτο προπονούνται μαζί, παίρνουν μέρος σε κοινούς αγώνες, φωτογραφίζονται συχνά μαζί και έτσι άρχισαν και οι φήμες για μια φιλιά που πήγε ένα βήμα πιο πέρα...

Πηγη φωτογραφίας Secret

Βέβαια ο Αλμπέρτο, σύμφωνα με το Secret, έχει σχέση και μάλιστα με μια καλλονή που ακούει στο όνομα Ανναλίζα Τζιουντίνι, η οποία σχεδόν σε καθημερινή βάση μέσω των social media φροντίζει να δηλώνει παρούσα στη ζωή του και να διαψεύδει φήμες ότι εκείνος έχει μάτια για κάποια άλλη...
Είναι όμως όπως φαίνεται μόνη... απέναντι σε πολλά μέσα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να την έχει αντικαταστήσει...


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου