Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Μια Βδομάδα Έμεινε για το 7o Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ της Βασιλικής Λευκάδας - Βίντεο

festival vasilikis

Ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής για τις εκδηλώσεις του 7oυ Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής 2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φανταστική διασκέδαση μέσα και έξω από το νερό. Έμεινε μόνο μια εβδομάδα…
Όλοι όσοι αγαπάμε την Λευκάδα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Βασιλική είναι μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Ευρώπης για ιστιοπλοΐα, Windsurfing και θαλάσσια σπορ γενικά, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες και αθλητές στο νησί μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Αυτή την χρονιά η έβδομη έκδοση του Φεστιβάλ των Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής θα αναδείξει για μια ακόμη φορά τι έχει να προσφέρει η περιοχή στους τουρίστες και γενικά στους αθλητές του είδους (Έλληνες και Ξένους).
Εκτός από την επίδειξη του κόλπου της Βασιλικής για θαλάσσια σπορ, το φετινό Φεστιβάλ διαθέτει μερικές μοναδικές βραδινές εκδηλώσεις διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας βραδιάς, ζωντανής μουσικής, μετά την Απονομή Επάθλων από την βραβευμένη Cover band David Bowie και Jimi Hendrix.
Η εκδήλωση θα γίνει έξω από το Δημαρχείο της Βασιλικής, όπου περισσότεροι από 500 άνθρωποι αναμένεται να ακούσουν τα καλύτερα γνωστά τραγούδια του Bowie και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι αν κλείσετε τα μάτια σας θα φανταστείτε τον σπουδαίο άνδρα που παίζει ακριβώς μπροστά σας.
Μην χάσετε αυτό το μοναδικό γεγονός που ξεκινά στις 10.15 μ.μ. το Σάββατο 1 Ιουλίου. Κλείστε τα μάτια σας και ακούστε το παρακάτω βίντεο, θα πιστέψετε ότι ακούτε τον David Bowie.
Άλλες εκδηλώσεις διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τον κύριο χορηγό την “Wildwind Holidays” που παράλληλα γιορτάζει την 30ή επέτειό της από την έναρξη λειτουργίας της στην περιοχή, φέρνοντας χιλιάδες τουρίστες ξεκινώντας με το Sponsors’ Opening Party την Τρίτη 27 Ιουνίου.
Επίσης την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η ντόπια Νίκη Βρυώνη με την μπάντα της θα χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μια Ελληνική βραδιά.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, οι δωρεές δε που ευελπιστούμε να γίνουν θα είναι για την στήριξη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής Λευκάδας, ο οποίος και έχει αναλάβει την οργάνωση και διεξαγωγή όλων των Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου.»

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου