Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Μετέφεραν με Άλογα 569 Κιλά Χασίς!

Ήπειρος: Μετέφεραν με άλογα 569 κιλά χασίς!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταμέτρηση των ναρκωτικών που βρέθηκαν φορτωμένα σε άλογα, σε δύσβατη περιοχή, κοντά στους Δρυμάδες.

Σύμφωνα με το epirusgate, πρόκειται για 569 κιλά χασίς και περίπου 4 κιλά χασισέλαιο, το οποίο έχει υψηλή τιμή στις πιάτσες των ναρκωτικών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών...
Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μέσα σε δασώδη περιοχή και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η επιχείρηση ματαίωσε τη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας. Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε και έθεσε σε παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες την συγκεκριμένη περιοχή των συνόρων, όπου εντοπίστηκε η "καβάτζα" με το χασίς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Δίωξης είδαν μέσα από το αλβανικό έδαφος δύο νεαρούς να παρακολουθούν την επιχείρηση στα σύνορα. 
Παράλληλα, ύστερα από επισταμένη έρευνα, διαπιστώθηκε πως τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί στο συγκεκριμένο δύσβατο σημείο με άλογα και την συνοδεία τουλάχιστον 3 κακοποιών. Προανάκριση για την υπόθεση κάνει η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: epirusgate

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ    Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου