Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Εντοπίστηκε ο 43χρονος Γιατρός που Είχε Εξαφανιστεί στην Ακράτα


Ο 43χρονος είναι καλά στην υγεία του, απλά ταλαιπωρημένος. Παρουσιάστηκε μόνος του στο Α.Τ. Ομόνοιας. Φέρεται να αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο κατάθλιψη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου γιατρού που εξαφανίστηκε εδώ και σχεδόν δυόμιση ημέρες στην Ακράτα, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του νωρίτερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και δήλωσε το παρόν. Είναι καλά στην υγεία του, απλά είναι ταλαιπωρημένος και φέρεται να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.
Όλα ξεκίνησαν προχθές τα μεσάνυχτα όταν εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, με εκείνον άφαντο.
Στην περιοχή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με έρευνες στα δύσβατα σημεία και από τη ΕΜΑΚ, όμως εκείνος όπως αποδείχτηκε περιφερόταν και γύρισε μόνος του στην Αθήνα.
Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν προχθές με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο, όπου τους ανέφεραν πως ο γιος τους την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε τους είχε εκφράσει την πρόθεση να φύγει από Αθήνα και συγκεκριμένα από Πατήσια όπου μένει και να τους επισκεφτεί στην Ρόδο και πως δεν γνώριζαν τι λόγο είχε να φτάσει στην Ακράτα...
Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο 43χρονος είναι καλά, βρέθηκε και έτσι η περιπέτεια για εκείνον έλαβε τέλος όπως και η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ   Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου