Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

27 Παραβάσεις για Ηχορύπανση το Τελευταίο Δεκαήμερο στα Ιόνια

ηχορυπανση

Εντατικοποιούνται οι προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές
Η προληπτική αστυνόμευση σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο της δράσης των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και αυτή την τουριστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό εντατικοποιούνται οι αστυνομικοί έλεγχοι, για την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών στις τουριστικές περιοχές.
Κύριος στόχος της αστυνομικής λειτουργίας θα είναι η άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η πρόληψη παραβατικών ενεργειών, καθώς και η διασφάλιση της ομαλής εμπορικής δραστηριότητας σε αυτές τις περιοχές.
Γι αυτό τον σκοπό ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από εξειδικευμένα συνεργεία αστυνομικών με την συνδρομή και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, έλεγχοι οι οποίοι αφορούν την ηχορύπανση, την σύννομη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλα αντικείμενα.
Ενδεικτικά το τελευταίο δεκαήμερο σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, από τις Υπηρεσίες των τοπικών Διευθύνσεων Αστυνομίας βεβαιώθηκαν (64) παραβάσεις για τις οποίες εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία και αφορούσαν :
► (27) παραβάσεις για ηχορύπανση,
► (11) παραβάσεις για παραεμπόριο και
► (26) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αντίστοιχες αστυνομικές ενέργειες θα εφαρμοστούν καθ΄ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου

Φώτο   Επιμέλεια     Ρεπόρτερ    Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου