Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Κλειστός θα Παραμείνει την Πέμπτη 22 Ιούνη ο Δήμος Λευκάδας

δημαρχειο

Σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για τους συμβασιούχους στους Δήμους
Κλειστός θα παραμείνει την Πέμπτη 22 Ιούνη  2017 ο Δήμος Λευκάδας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συμβασιούχους εργαζόμενους που το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεών τους. Τη μέρα αυτή, που έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία, οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές οι διατάξεις του νόμου για την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων, οδηγούνται σε απόλυση οι συμβασιούχοι παρότι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Έτσι προκαλείται μείζον πρόβλημα στην καθαριότητα όλων των Δήμων της χώρας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, με την αριθμ. 244/19-06-2017 απόφασή του και σε ένδειξη συμπαράστασης στους συμβασιούχους εργαζόμενους που θίγονται από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αποφάσισε το συμβολικό κλείσιμο του Δήμου την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, ημερομηνία που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) έχει εξαγγείλει 24ωρη Πανελλαδική απεργία.
Την ημέρα αυτή οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας.
Για τις έκτακτες περιπτώσεις θα λειτουργούν τα τηλέφωνα στο Γραφείο Δημάρχου 2645360500 και 2645360511.»

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου