Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Τα Θέματα στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ στο newsit.gr

Με τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 08/06/2017 η μάχη για τις Πανελλήνιες 2017. Οι επτά στους δέκα υποψήφιους αναμένεται να βρουν μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Μετά την Έκθεση - Ελληνική Γλώσσα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017 εξετάζονται σήμερα στα Μαθηματικά. Η πρεμιέρα έγινε με το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, μάθημα το οποίο σπάνια έχει διαμορφώσει καταστάσεις στις Βάσεις και έτσι οι 90.000 υποψήφιοι των ΓΕΛ μπόρεσαν να μπουν... μάλλον ανώδυνα στο κλίμα των Πανελλαδικών 2017.
Η Λευκαδίτικη Ενημέρωση, θα δημοσιεύσει σταδιακά τις προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ. Δείτε τα θέματα Μαθηματικών ΕΠΑΛ.

Για τις Πανελλήνιες 2017: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Οι μαθητές κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης  Καθηγητής  Φυσικής  -  Φροντιστής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου