Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και Απαντήσεις σε Λατινικά - Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

- Με εξεταζόμενα μαθήματα τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΑΟΘ, Χημεία και Λατινικά για τα ΓΕΛ συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2017
- Η Λευκαδίτικη Ενημέρωση θα σας μεταδώσει τα θέματα, τις απαντήσεις και τις εκτιμήσεις των ειδικών

- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 14/06/2017, οι Πανελλήνιες 2017 με τα μαθήματα Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους, καθώς τα εξεταζόμενα μαθήματα θα κρίνουν και τις Βάσεις. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η Λευκαδίτικη Ενημέρωση στις 10.00 θα δημοσιεύσει τα θέματα στα εξεταζόμενα μαθήματα. Αμέσως μετά,  θα δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις - λύσεις για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2017 πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο του εξεταζόμενου και την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο. Επίσης, πρέπει να έχουν μαζί τους δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό. Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).
Πανελλήνιες 2017: 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).
  • ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΛΑΤΙΝΙΚΑ (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΧΗΜΕΙΑ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017: ΒΙΟΛΟΓΙΑ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017: ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 19-6-2017: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 19-6-2017: ΙΣΤΟΡΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).
Για τις Πανελλαδικές 2017: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης   Καθηγητής   Φυσικής  -  Φροντιστής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου