Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Ιστορική Σύναξη Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Λευκάδας το 1984 - Φώτο - Τότε που το Ποδόσφαιρο Ήταν Ποιο Ρομαντικό

Φωτογραφία του Vasileiou Manaras Ilias.

Όρθιοι από Αριστερά - Άκης Στεριώτης, Διονύσιος  Βεργίνης, Σπύρος Γλένης, Δημήτρης Μεσσήνης - Μελένιος, Διονύσιος  Σταματέλος, Γιάννης Βρετός - Καρκάλης, Σπύρος Πολίτης -  Ντάιντας, Θωμάς Κατωπόδης,Φώτης Μπάλτσας, Λάμπρος Φούκας - Κόουτς
Κάτω από Αριστερά -  Χρήστος Βάνας, Γιώργος Κυριακίδης - Ανικολιώτης, Στάθης Κοντογιώργης - Ζάβιας, Χρήστος Κοντογιώργης - Ζάβιας, Μαρίνος Κόγκας, Βασίλης Θεριανός, Ανδρέας Κολόκας, Κώστας Ζαμπέλης - Πατάτας 


Σας Παρέχουμε την Ομάδα των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Λευκάδας  που Συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας - Πλάτωνας Γρηγόρης -  το 1984 για να Παίξουν Έναν Αγώνα Φιλανθρωπικού Σκοπού.

Στο  Φόντο της Φωτογραφίας οι Παλιές Λαϊκές Πολυκατοικίες που Γίνονταν Κερκίδες στους Αγώνες του Γηπέδου και το Κτήριο που Στεγάζονταν το Καφενείο του Νεκτάριου του Μούλου που μας Σερβίριζε το Τσάι με το Κονιάκ από τον Τενεκέ.

Μια Ρομαντική Εποχή Όπου οι Ομάδες τις Λευκάδας Ήταν Πολλοί Λιγότερες Αλλά Ουσιαστικότερες από τις Σημερινές.

Πολλοί από τους Εικονιζόμενους Ποδοσφαιριστές θα Αναπολήσουν τα Νιάτα τους και οι Ρομαντικοί Φίλαθλοι θα Σκέφτονται με Γλυκιά Ανάμνηση  τις Παλιές Εποχές.

Αφιερώνουμε την Ανάρτησή μας Αυτή στους Τρεις Αείμνηστους από τους Εικονιζόμενους Ποδοσφαιριστές τον Άκη το Στεριώτη, τον Κώστα τον Ζαμπέλη και τον Θωμά τον Κατωπόδη.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος  Κούρτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου