Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Δίδυμες Αδερφές Γέννησαν την Ίδια Μέρα το Ίδιο Δευτερόλεπτο! [vid]

Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα, το ίδιο δευτερόλεπτο! [vid]

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα και την ίδια ακριβώς ώρα χωρίς να το είχαν προγραμματίσει.

Οι δίδυμες αδερφές Sarah Mariuz και Leah Rodgers έχουν μια απίστευτη σχέση και η μία συμπληρώνει την άλλη. Οι δύο αδερφές από μικρές κάνουν τα πάντα μαζί και σαν να μην έφτανε αυτό, γέννησαν και μαζί!
Πώς γίνεται αυτό; H Leah και ο σύζυγός της, Kyle υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Reid Joseph, στις 1:18 τα ξημερώματα. Την ίδια στιγμή, η Sarah και ο σύζυγός της Nick έγιναν γονείς και το πρώτο τους μωρό, η Samantha Lynne, γεννήθηκε στις 1:18 τα ξημερώματα.
Οι δύο δίδυμες αδερφές δεν μπορούν ακόμα και τώρα να πιστέψουν πώς κατάφεραν να γεννήσουν την ίδια ακριβώς στιγμή, αφού όπως δηλώνουν οι ίδιες, δεν το είχαν προγραμματίσει. Η Leah έκανε έκπληξη την ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική, στην Sarah και της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος ενώ το ίδιο ακριβώς είχε σκεφτεί να κάνει και εκείνη!
"Συνέχεια μας ρωτάνε αν το έχουμε κάνει επίτηδες όμως η αλήθεια είναι, όσο απίστευτη και να είναι, ότι δεν το είχαμε προγραμματίσει και ούτε καν είχαμε μιλήσει η μία στην άλλη για την επιθυμία μας να γίνουμε μητέρες! Είναι τόσο περίεργο αυτλό που συνέβη!", δηλώνει η Sarah.
Η ιστορία όπως είναι φυσικό έγινε θέμα στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Abc. Δείτε τι είπαν οι δίδυμες αδερφές για την όμορφη σχέση τους:


Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ    Nionios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου