Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Tο Τελευταίο Αντίο στον Εφοπλιστή Αλέξανδρο Γουλανδρή [pics]

Tο τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή Αλέξανδρο Γουλανδρή [pics]

Σήμερα αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Γουλανδρή που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του, δίπλα στα εγγόνια του και στα παιδιά του. Ο θάνατος της πολυαγαπημένης του συζύγου Μαριέττας το περασμένο Πάσχα, είχε επιβαρύνει την υγεία του και λίγες ώρες και αφού είχε γυρίσει από νοσοκομείο, απεβίωσε.
Ο Αλέξανδρος Γουλανδρής «φεύγοντας» άφησε παρακαταθήκη στους κληρονόμους του να συνεχίζουν το τελευταίο μεγάλο του project που ήταν να «αναστήσει» το θρυλικό Αβέρωφ. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή μιας και το πλοίο βρίσκεται στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για εργασίες συντήρησης και επισκευής. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη και στην συνέχεια θάφτηκε δίπλα στην αγαπημένη του Μαριέττα στο Α' Νεκροταφείο. 

Πλήθος φίλων και συγγενών βρέθηκαν στο ναό ώστε να τον αποχαιρετήσουν. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Βασίλισσα Σοφία, ο η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και ολόκληρη η οικογένεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Πολλοί από τους παρόντες στη συνέχεια βρέθηκαν και στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Νικόλας Γουλανδρής

Γιώργος Γουλανδρής

Χριστιάνα Γουλανδρή

Πρίγιπας Αλέξανδρος - Πριγκίπισσα ΑικατερίνηΜαριάννα Βαρδινογιάννη

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη


Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός

Όλγα Τρέμη

Ελένη Διδασκάλου

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος - Παύλος

 
Βασίλισσα Σοφία


Λούκα Κατσέλη
 

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ   Επιστήμονας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου