Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Κατρακύλα! Αναβλήθηκε ο Tελικός του Kυπέλλου Ελλάδας!

Κατρακύλα! Αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας!

- Ένα ακόμα φιάσκο για το ελληνικό ποδόσφαιρο!
- Η "μεγάλη" αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας τελικά δεν θα γίνει κι αυτό προέκυψε μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα
- Σύσκεψη αργά το βράδυ στην ΓΓΑ για μια σειρά... αγκαθιών κυρίως για την ασφάλεια του Σταδίου
- Η "χρυσή τομή" δεν βρέθηκε κι έτσι γράφτηκε μία ακόμη... λαμπρή σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ενημερώθηκαν οι δυο ομάδες
- Στον… κόσμο της η ΕΠΟ, που σε ανακοίνωση της τονίζει πως "ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ένας τελικός κυπέλλου έδειξε πως η ανοργανωσιά στον «βασιλιά των σπορ» στη χώρα μας… ζει και βασιλεύει...
Μπορεί η αποστολή του ΠΑΟΚ να έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο Πήλιο για τον τελικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ, αλλά αυτό έγινε... χωρίς λόγο!
Φιάσκο!
Μετά και τις εξελίξεις που είχαμε αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, το Σάββατο 06.05.3027, αναβάλλεται.
Μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα του ματς και παρά τις διαβεβαιώσεις των τοπικών φορέων πως το Στάδιο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα, έγινε σύσκεψη στην ΓΓΑ για μια σειρά θεμάτων που δεν διευθετήθηκαν και αφορούν στην ασφάλεια του Σταδίου, εισιτήρια χωρίς αρίθμηση και όχι μόνο…


Άκρη δεν βρέθηκε, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο της διεξαγωγής του αγώνα κι έτσι οδηγηθήκαμε στην αναβολή του τελικού, η οποία αναμένεται και να ανακοινωθεί επισήμως (η απόφαση της Γ.Γ.Α. έχει γίνει γνωστή στις δυο ομάδες)! Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης είναι το ζήτημα με τα εισιτήρια, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ αυτά που εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση.
Άξιο αναφοράς πως παρά τα έργα που έγιναν τις τελευταίες ημέρες -σύμφωνα με δημοσιεύματα- στο γήπεδο δεν υπήρχαν εσωτερικές κάμερες, ίντερνετ για τους εκπροσώπους του Τύπου και τουαλέτες σε συγκεκριμένο κομμάτι του Σταδίου.
Πέρα από την επίσημη ανακοίνωση της αναβολής, θα πρέπει να δούμε αν τελικά ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Τετάρτη ή το Σάββατο ή αν ακόμα πάει και σε άλλη έδρα...
Πάντως, από την πλευρά της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της αρίθμησης των καθισμάτων, αναφέροντας πως θα διευθετηθεί εντός της ημέρας, ενώ κάνει λόγο για "τελικό που θα γράψει ιστορία".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο"
Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Πήλιο

Φώτο   Ρεπορτάζ   Ρεπόρτερς  Nionios και  Μανάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου