Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Σκότωσε τον Γείτονά του Μετά από Καβγά! Απίστευτη Υπόθεση στα Χανιά! [pics, vid]

Σκότωσε τον γείτονά του μετά από καβγά! Απίστευτη υπόθεση στα Χανιά! [pics, vid]

- Νεκρός είναι ένας 40χρονος αλλοδαπός
- Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο γείτονες καβγάδισαν για ασήμαντη αφορμή
- Το θύμα βρέθηκε δεμένο σε δέντρο και εικάζεται ότι στραγγαλίστηκε από το σχοινί
- Στα χέρια της αστυνομίας ο δεύτερος γείτονας που φέρεται να είναι ο δράστης

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε το απόγευμα, στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά. Δύο άντρες τσακώθηκαν. Ο ένας έδεσε τον άλλον σε μια λεμονιά στην αυλή του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον στραγγαλισμό του.
Σύμφωνα με το FlashNews, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, στην μονοκατοικία της οδού Μυλωνογιάννη, τσακώθηκαν οι δύο Ρουμάνοι που ήταν γείτονες. Εκείνη την ώρα, ήταν στο ταρατσάκι μικρού ανεξάρτητου δωματίου που είναι στην πίσω αυλή της μονοκατοικίας.
Στην διάρκεια του τσακωμού, κάποια στιγμή έπεσαν απο το ταρατσάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο ένας απο τους δύο, περίπου 40 ετών. Τότε ο άλλος - όπως είπε στους αστυνομικούς - τον έδεσε σε μια λεμονιά με σκοπό να ειδοποιήσει την αστυνομια. Όμως το θύμα βρέθηκε κρεμασμένο απο το δέντρο και στραγγαλισμένο απο το σκοινί!
Κάποιες άλλες πληροφορίες, έλεγαν ότι το θύμα ήταν χτυπημένο με τσεκούρι...
Το έγκλημα έγινε στην πίσω αυλή της μονοκατοικίας, η οποία δεν φαίνεται από τον δρόμο. Μέσα στην μονοκατοικία ήταν και μια γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία προσήχθη από τους αστυνομικούς, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί.

Πηγή: FlashNews, zarpanews

Φώτο   Ρεπορτάζ    Ρεπόρτερ  Επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου